Рецепт вихідного дня. Готуємо картопляну запіканку по-французьки

Рецепт вихідного дня. Готуємо картопляну запіканку по-французьки
smachnogo.pp.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком. 

Інгредієнти: 

  • картопля – 500 г
  • пармезан – 150 г
  • вершки – 2 стакани
  • вершкове масло – 50 г
  • часник – 2 зубчики
  • мускатний горіх мелений, чорний перець і сіль.

З'єднати продавлений часник і вершки. Додати сіль, мускат і перець. Варити суміш до закипання, помішуючи. Через 3 хвилини відставити.

Змастити форму маслом та викласти кружальця очищеної картоплі, змастити шари соусом.

Відео дня

Запікати 40 хвилин при 180 градусах.

Посипати тертим пармезаном та запікати ще 15 хвилин.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up