Потрібно:
Капусту нарізаємо великими шматками. Після кладемо в окріп і варимо 10 хвилин. Відкидаємо на сито. Розтоплюємо в сковороді масло та обсмажуємо цибулю. Додаємо борошно, мускатний горіх, сіль і перець і добре розмішуємо. Вливаємо тонкою цівкою молоко та безперервно помішуємо, поки не закипить.
Додаємо лавровий лист і варимо на слабкому вогні 20 хвилин. Потім виймаємо лавровий лист і кидаємо тертий сир.
З’єднуємо все з капустою та викладаємо у деко. Посипаємо тертим сиром, змішаним з сухарями.
Змащуємо розтопленим вершковим маслом та ставимо у духовку на 15-20 хвилин.
Читайте також: Різдвяний піст: календар харчування на другий тиждень
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.