Інгредієнти:
Хліб заливаємо молоком. Фарш збиваємо блендером. Цибулину та часник теж відправляємо в блендер.
Прокручуємо до однорідної маси.
Викладаємо фарш в глибоку тарілку, додаємо сіль і спецій, а також дрібно нарізану зелень
Помідори потрібно нарізати тонкими кільцями. Сир натерти на крупній тертці.
Змащуємо деко невеликою кількістю олії і починаємо збирати “гнізда”.
Формуємо з фаршу коржі товщиною в 1 сантиметр. Викладаємо їх на деко. Змащуємо кожен коржик томатною пастою, а зверху кружок помідора і тертий сир. За допомогою кулінарної лопатки злегка приминаємо начинку, щоб ущільнити її.
Печемо при 180 градусах 30-40 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.