Потрібно:
Для подачі:
Хліб відправити в тостер.
Розбийте яйця в металевий сотейник та додайте вершкове масло (але не збивайте).
Відправте сотейник на середній вогонь. Яйця потрібно постійно помішувати. Як тільки вони почнуть з'єднуватися з маслом, приберіть посуд з вогню і продовжуйте помішувати. Через 30 секунд поверніть суміш назад на плиту. Таку процедуру повторити 3-4 рази. В один з останніх разів додайте до яєць сметану та розмішайте. Знову поставте на вогонь, посоліть.
Зніміть скрембл з плити і додайте трохи дрібно нарізаної зеленої цибулі.
На тарілку викладіть шматок підсмаженого хліба, скропіть його оливковою олією, зверху покладіть скрембл.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Галина