Снідаємо смачно. Як приготувати відбивні з шампіньйонів

Снідаємо смачно. Як приготувати відбивні з шампіньйонів
ukr.media
  • Приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною.
  • Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте. 

Потрібно:

  • печериці великі - 10 штук
  • яйце 
  • соєвий соус — 1 ст. л
  • вода — 3 ст. л
  • пшеничне борошно — 3 ст. л
  • сіль, перець
  • олія.

Печериці очищуємо та гарно миємо. Ніжки видаляємо, а сам гриб розчавлюємо між двома дошками, щоб вийшла щільна відбивна. Потім гриб солимо і перчимо.

До яйця, вливаємо воду і соєвий соус. Все збиваємо і додаємо борошно. Перемішуємо.

У пательню наливаємо олію і розігріваємо її.

Гриби занурюємо в кляр і викладаємо на пательню. Обсмажуємо з двох боків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:07 Починали з 95 студентів: історія Чемеровецького медичного фахового коледжу 11:05 Графік відключень світла на 7 грудня у Хмельницькому та області (ОНОВЛЕНО) 10:34 Напередодні Дня ЗСУ військовослужбовців на реабілітації відзначили нагородами photo_camera 09:00 Курс валют у Хмельницькому на сьогодні, 7 грудня (ІНФОГРАФІКА) Від читача 12:08 Онлайн-варта України: як працює проєкт BRAMA та чому важливо долучитися 18:01 Їм було 24 та 34 роки: загинули Дмитро Гулей та В’ячеслав Солончук з Хмельниччини 17:02 Якою буде погода у Хмельницькому та області завтра, 7 грудня 16:06 Хмельницька обласна рада відзначила військових і волонтерів 15:21 Льотчик з Хмельниччини Євген Булацик увійшов до списку УП100: його історія 14:18 Горіли автівка та підвал: що і де гасили рятувальники Хмельниччини за добу 12:32 20 хмельничан отримуватимуть стипендію від міськради (ІМЕНА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up