Андрій Стадник здобув олімпійське срібло

Андрій Стадник здобув олімпійське срібло
Ще одну олімпійську нагороду у вільній боротьбі для Хмельниччини виборов Андрій Стадник із Віньковець

Андрій у ваговій категорії до 66 кілограмів у кваліфікації здолав із рахунком 3:0 американця Дуга Шваба. У 1/8 фінала перед нашим борцем не встояв індус Кумар Сушіл – 3:1. У чвертьфіналі Альберт Батіров поступився українцю - 0:5. А в півфіналі Андрій Стадник із рахунком 3:1 переміг казаха Леоніда Спірідонова.
На жаль, у фінальному поєдинку наш співвітчизник поступився по періодам 2:2, 1:2 та 2:2 Рамазану Сахіну з Туреччини. Бронзу у цій ваговій категорії отримали грузин Отар Тушішвілі та індус Кумар Сушіл.
“На Чемпіонаті світу я вже зустрічався з цим борцем, програв через суперечливу ситуацію, чи була вона зараз, важко говорити, адже “золото” у суперника і цим все сказано. Я дуже старався, до останніх секунд намагався вирвати перемогу, але сталося як сталося. Прикро”, - поділився враженнями після фіналу Андрій Стадник.
ВСІМ довідка:
Андрій Стадник народився 15 квітня 1982 року у Віньківцях. Закінчив Львівський інститут фізкультури і спорту. Учасник чемпіонату Світу серед кадетів у 1999 році. Переможець молодіжного чемпіонату Європи 2002 року, у цьому ж році отримав звання “Майстер спорту міжнародного класу”. У 2005 році виграв кубок Світу, а у командному заліку – срібло. Бронзовий призер чемпіонату Світу 2006 року, за що отримав “заслуженого майстра спорту”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Я уже трижды протрезвел обмывая это событие, а ты только узнал о том - через три дня после окончания Олимпиады

    Anonymous reply Anonymous

    Ми дали новину пізніше, щоб ти ще раз зміг "набратися" з цього приводу.

    Anonymous reply Anonymous

    Набратися треба вам - журналістської етики. Якщо поважаєш читача, то не сміти його увагу абичим. Якщо вже захотілося написати про Стадника після всіх, то й додай того, про що не написали попередники

    Anonymous reply Anonymous

    Як аукнеться, так і відкликнеться. Вихованасті і вам не завадить. Якщо у вас є якісь питання до мене, мій телефон під статтею!

    Anonymous reply Anonymous

    Авторе, та ти жжеш!!! Замість того, щоб відповідати на коменти, краще знайди нові сюжети для своїх аналітичних заміток. А розміщені під статтею коменти слід враховувати у своїй подальшій професійній діяльності, а не вступати у суперечку із читачами. Читач має право на власну думку і її слід поважати, а не принижувати. Врахуй собі на майбутнє, юний журналісте!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up