Харківський «Олімп» перемагає у «домашньому» матчі в Хмельницькому

Харківський «Олімп» перемагає у «домашньому» матчі в Хмельницькому
Чемпіон України двічі впевнено переграв хмельничан. В другій грі, яка за календарем мала проводитися у Харкові, подільські регбісти не зуміли заробити бодай одного очка.

Перший поєдинок між РК «Хмельницький» та «Олімпом» відбувся у суботу, 29 серпня. На стадіоні «Локомотив» сильнішими виявилися гості, у складі яких виступає чимало гравців із збірної країни по регбі-15. Підсумковий рахунок – 57:7.

Другий поєдинок проходив на головній спортивній арені Хмельниччини. Номінальними господарями були харків’яни. Вже в першій половині гри вони продемонстрували усім, що не даром вважають найсильнішим клубом країни – 28:0.

Чи не найнебезпечнішу атаку хмельничан досить грубо зупинив захист противника. Внаслідок цього на полі виникла суперечка. Арбітру Олександру Мігунову не відразу вдалося втихомирити гравців, які вже кидалися один на одного з кулаками.

Відео дня

Після перерви «Олімп» лише довершив свою перевагу. Хмельничанам не вдавалося організувати як гру в атаці, так і гру в захисті. Підсумковий рахунок 73:0 наглядну продемонстрував різницю між професійним клубом та аматорами. Перед РК «Хмельницький» у цьогорічному сезоні стоїть завдання посісти третє місце. Свої амбіції вони спробують довести в наступному матчі проти ще одного фаворита. 10 вересня подоляни гратимуть в Одесі.

Перед виходом на поле президент обласної федерації регбі Олег Плахотнюк традиційно зробив селфі та сфотографував сутичку на полі.

Хмельничани зупиняли атаки чемпіонів усіма можливими способами.

Найгаласливіший вболівальник "Хмельницького" сьогодні знову був із барабаном.

Вкидання аутів здебільшого вигравали гравці "Олімпа".

В якості арбітра гру обслуговував хмельничанин Олександр Мігунов.

Хмельничани протягом всього матчу активно підтримували вболівальник. Саме за це гравці і подякували їм після гри.

Після гри команди подякували один одному за гру.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up