“Хмельницькі делікатеси” та “Helpix” зіграють в Запоріжжі

“Хмельницькі делікатеси” та “Helpix” зіграють в Запоріжжі
В. Гресь - один із лідерів "Хмельницьких делікатесів". Фото пресслужби Асоціації футзалу Хмельницької області.
  • Кращі футзальні команди Хмельницького представлять місто на Всеукраїнському фіналі.
  • В турнірі зіграють представники 14 областей.

Уже традиційно по завершенню регіональних чемпіонатів з футзалу кращі аматорські команди з'їжджаються на Всеукраїнський фінал. Цього разу чемпіона та призерів визначать у Запоріжжі із 2 по 4 квітня.

Будуть боротися за найвищі місця і представники Хмельницького. Це буде дворазовий чемпіон місцевої Преміум-ліги з футзалу “Хмельницькі делікатеси” та віцечемпіон і володар кубку “Helpix. Останні вже мали грати у фіналі раніше, коли перемогли у відкритому чемпіонаті міста. Але тоді команда через різні причини не змогла представити Хмельницький. Це поки єдиний такий випадок з часу розіграшу Преміум-ліги.

Через карантин у Житомирі будуть представлені не всі області. Всього таких 14. Загалом буде 21 команда, які поділили на 7 груп по 3 учасники. Після групового етапу буде сформовано вищу та першу ліги. До вищої пройдуть переможці груп та кращі дві команди, які посядуть другі місця. Інші команди боротимуться за перемогу у першій лізі. 

Відео дня

“Хмельницькі делікатеси” потрапили до групи “А”. Суперниками будуть чемпіон Тернопільщини “Айва Тірас Іванків” та представник Житомирщини “Бердичів”, який став чемпіоном свого міста. Обидві команди вперше зіграють у Всеукраїнському фіналі.

“Helpix” потрапив до групи “D”. Із жеребом хмельничанам поталанило менше. В суперниках буде один із фаворитів турніру “АРПІ-Донецьк”, який вимушено зараз представляє Запоріжжя. Інший учасник групи - вінницький “БЛІК”, який став віцечемпіоном міста. 

Вінничани знайомий для “Helpix” опонент. Восени вони зустрічалися в рамках Бренд Преміум-ліги з футзалу, яка відбувалася у Хмельницькому. Тоді підопічні Віталія Розпаченюка у матчі за третє місце перемогли 3:1. Додамо, що за “БЛІК грає чимало хмельничан. Це Роман Шевчук, Вадим Глаз, Андрій Бармак, Вадим Кіт та Ярослав Кожуховський.

Результати жеребкування:

Група А

«Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький)
«Айва-Тірас Іванків» (Тернопільська обл.)
«Бердичів» (Бердичів)

Група В

«Галицька здоба» (Львів)
«Athletic Futsal» (Дніпро)
«Рятівник» (Кіровоградська обл.)

Група С

«Все для даху» (Миколаїв)
«Єлисаветградські орли» (Кіровоградська обл.)
«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя)

Група D

«Блік» (Вінниця)
«АРПИ» (Донецьк)
«Helpix» (Хмельницький)

Група E

«Локомотив» (Лиман)
«INTER» (Донецьк)
«Легіон» (Дніпро)

Група F

«Агросвіт» (Рижівка)
«Альянс» (Рівне)
«Мостиська-1» (Львівська обл.)

Група G

«АВТОШОП» (Харків)
«ГУНП-Іванків» (Житомирська обл.)
«Volti-Юрія-фарм» (Вінниця)

Представники Хмельницького досить вдало виступають у Всеукраїнських фіналах, завжди потрапляючи до вісімки кращих. Призерами вдавалося ставати “Спортлідеру-3” та “Хмельницьким делікатесам”. Останні підіймалися на п’єдестал минулого року на турнірі в Луцьку.

Календар матчів на 2 квітня:

Група А

ПС ЗАБ

11:00. «Айва-Тірас Іванків» – «Бердичів»
14:00. «Бердичів» – «Хмельницькі Делікатеси»
18:00. «Хмельницькі Делікатеси» – «Айва-Тірас Іванків»

Група В

ПС ЗАБ

10:00. «Athletic Futsal» – «Рятівник»
16:00. «Галицька здоба» – «Athletic Futsal»
21:00. «Рятівник» – «Галицька здоба»

Група С

ПС ЗАБ

12:00. «Єлисаветградські орли» – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП»
15:00. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» – «Все для даху»
19:00. «Все для даху»​ – «Єлисаветградські орли»

Група D

ПС ЗАБ

13:00. «АРПИ» – «Helpix»
17:00. «Helpix» – «Блік»
20:00. «Блік»​ – «АРПИ»

Група E

СК «Динамо»​

10:00. «INTER» – «Легіон»
13:00. «Легіон» – «Локомотив»
16:00. «Локомотив»​ – «INTER»

Група F

СК «Динамо»​

11:00. «Альянс» – «Мостиська-1»
14:00. «Мостиська-1» – «Агросвіт»
17:00. «Агросвіт»​ – «Альянс»

Група G

СК «Динамо»​

12:00. «ГУНП-Іванків» – «Volti-Юрія-фарм»
15:00. «Volti-Юрія-фарм» – «АВТОШОП»
18:00. «АВТОШОП» – «ГУНП-Іванків»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up