Хмельницькі команди потішили вболівальників марафоном перемог

Хмельницькі команди потішили вболівальників марафоном перемог
Медіа СК "Сокіл", АМФФХО, ФК "Поділля" і Спортцентр.
  • «Сокіл», «Феміда-Старлайф» і «Поділля» виграли свої матчі.
  • Продовжити марафон сьогодні зможе «Хмельницький!, який прийматиме команду Михайла Кополовця.

Спортивне свято для хмельничан розпочалося успішно. Дводенний марафон матчів у Хмельницькому стартував трьома перемогами.

«Хмельницький каток»

«Сокол» (Хмельницький) –  «ІнБев/НПУ»  6:2 (2:2)

Голи: Хамдамов (4), Подлюк (17,40), Шеремета (21), Лисенко (30,33) – Мороховець (5), Дзюба (12)

Відео дня

«Сокол»: Бакінський – Хамдамов (кап.), Шеремета, Вербовий, Лисенко – Щербань, Кручек, Кіт, Подлюк . Запасні: Чех, Липчинський, Шаманський.

Головний тренер: Роман Ковальчик

Першим перемогою потішив своїх вболівальників. Хмельничани майже рік через дискваліфікацію не могли вживу дивитися на гру своєї команди. Після довготривалої паузи «Сокіл» видав драматичний матч і розгромну перемогу над «ІнБев-НПУ».

Команда грала без вилучених у скандальному матчі Педяша і Мартинюка. Тому перший тайм із зміненими четвірками хмельничани провели не дуже вдало – 2:2. ПАовністю переграли господарі суперника в другій половині. Шансів у гостей зупинити «хмельницький каток» просто не було.

Впевнена перемога і «Сокіл» продовжує лідирувати у футзальній Екстра-лізі України. Наступний матч наші зіграють 22 жовтня в Чорноморську проти «Юні-Ламана».

Історична перемога

“Феміда-Старлайф” (Хмельницький) – “Альтернатива” (Київ) – 1:0

Голи: Гребенюк (28)

“Феміда-Старлайф”: 99. Купчанко – 2. Бойко (кап.), 5. Бабак, 14. Бродзянський, 10. Гончарук – 13. Гребенюк, 15. Люблінський, 11. Куляк, 4. Романюк. Запасні: 1. Остяк, 12. Караім, 7. Пасічник.

Головний тренер: Едуард Щепанський

В хронологічному порядку другими перемогу святкувала «Феміда-Старлайф». Для бронзового призера чемпіонату Хмельницького з футзалу вона стала історичною. Команда вперше зіграла на всеукраїнському рівні. Суперником на першому попередньому етапі Кубку України став чемпіон Києва «Альтернатива».

Матч пройшов за мінімуму небезпечних моментів. Команди грали досить обережно і боялися помилитися. Єдиний результативний удар на рахунку Гребенюка. У підсумку мінімальна перемога «фемідівців». Матч-відповідь у Києві для хмельничан буде дуже важким.

Перемога пристрасті

«Поділля» – ФК «Львів» 2:0

Голы: Рижук, 56, Морговський, 71

«Поділля»: Дворник, Гресь, Швець (Ватав, 46), Рижук, Бельчич, Ліповуз, Охрончук, Джурко, Муляр (Котюн, 68), Морговський (Маховка, 90+1), Бабак. Запасні: Шевченко, Худік, Майко, Степаненко. 

В.о. головного тренера:Віталій Костишин.

Після скандального матчу в Обухові і поразки від аутсайдера, «Поділля» приймало міцний «Львів». П’ята команда групи «А» другої футбольної ліги приїхала в Хмельницький із кадровими проблемами. На лавці запасних у гостей було всього три гравці.

Це не завадило гостям краще провести перший тайм й постійно тиснути на ворота «Поділля». Наші вистояли і після перерви таки добилися свого. Зробили це хмельничанам, як зазначив тренер гостей Андрій Чіх, вдалося за рахунок більшої пристрасті. На два голи від Рижука і Морговського в суперника відповіді не зайшлося.

Після перемоги над львів’янами «Поділля» покинуло передостаннє місце турнірки, обійшовши «Полісся». Наступний матч хмельничани зіграють 21 жовтня на виїзді проти тернопільської «Ниви».

Продовжити переможну серію для хмельницьких вболівальників може ФК "Хмельницький". Сьогодні, 15 жовтня, він прийматиме третю команди групи 1 чемпіонату України серед аматорів. До нас приїде "Минай", за який виступає відомий футболіст-жартівник Михайло Кополовець. Початок гри на стадіоні "Поділля" - 15:00. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up