Хмельницькі команди влаштують спортивний марафон для вболівальників

Хмельницькі команди влаштують спортивний марафон для вболівальників
Фото ФК "Поділля".
  • На вихідні у нашому місті пройдуть чотири матчі з футболу і футзалу.
  • Чергові поєдинки в чемпіонатах зіграють «Сокіл», «Поділля» і «Хмельницький».
  • «Феміда» готується до дебюту в Кубку України з футзалу.

На вихідні, 14 та 15 жовтня, на хмельницьких вболівальників очікує справжнє спортивне свято. У нашому місті за два дні зіграють чотири матчі всеукраїнського рівня.

Субота, 14 жовтня – 12:00

Спорткомплекс ГУНП, Зарічанська, 7

Відео дня

Чемпіонат України з футзалу серед команд Екстра-ліги

Розпочне марафон для вболівальників гра «Сокола». Хмельничани, які лідирують у футзальній Екстра-лізі, вперше після дискваліфікації зможуть зіграти перед своїми прихильниками. Суперником в 5-ому турі стане «ІнБев-НПУ» (Житомир/Київ), який іде восьмим в турнірці.

Субота, 14 жовтня – 14:30

Спорткомплекс ГУНП, Зарічанська, 7

Кубок України з футзалу, попередній етап

Відразу після матчу Екстра-ліги на паркет спорткомплексу ГУНП вийдуть хмельницька «Феміда-Старлайф» і київська «Альтернатива». Вони зійдуться в рамках попереднього етапу Кубку України з футзалу. Для хмельничан це буде дебютом на турнірі такого рівня.

Субота, 14 жовтня – 15:00

Стадіон «Поділля», Проскурівська, 81

Чемпіонат України з футболу серед команд групи «А» другої ліги

Після скандального суддівства в останньому матчі «Поділля», наша команда вдома зіграє проти міцного «Львова». У матчі першого кола хмельничани на виїзді програли 0:4. Після того матчу львів’яни розгромили на виїзді «Полісся». Ця перемога поки залишається єдиною для них на виїзді. Та й виступи команди загалом після вдалого старту не тішать вболівальників – 7 очок у 8 матчах. То ж зустрінуться два суперника, які переживають не кращі часи і передбачити результат такого протистояння досить важко.

Неділя, 15 жовтня – 15:00

Стадіон «Поділля», Проскурівська, 81

Чемпіонат України серед команд аматорів серед команд групи 1

«Хмельницький» у дебютному у своїй історії сезоні поки не може похизуватися стабільністю. В чемпіонаті команда здобула лише одну перемогу. До активу також можна віднести нічию із досвідченими бійцями в аматорських змаганнях «Рочином» і «Малинськом». Наступний суперник йде серед лідерів і відомий в Україні завдяки виступам в його складі Михайла Кополовця.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up