Регбі повертається: хмельницьке «Поділля» зіграє із «Вересом»

Регбі повертається: хмельницьке «Поділля» зіграє із «Вересом»
Хмельницькі регбісти готуються до нового сезону.

Бронзові призери української Суперліги готуються до нового сезону.

Хмельницьке «Поділля» минулого року вибороло третє місце в чемпіонаті України з регбі-15. Попереду хмельничан опинилися лише одвічні фаворити з Харкова і Одеси. Лише ці клуби мають статус професійних в нашій країні.

Також хмельничани в попередньому сезоні стали срібними призерами в чемпіонаті з регбі-7. У новому році вони хочуть не лише повторити такий успіх, а й замахнутися на чемпіонство. Тому досить активно готуються до офіційних матчів. Нещодавно вони стали володарями престижного «Весняного кубку Молдови».

Ще одним етапом підготовки має стати матч проти рівненського «Вереса». Пройде він в Хмельницькому в неділю, 8 квітня. На стадіоні біля Палацу творчості, що на Прибузькій. Гра розпочнеться о 14:00. Вхід буде безкоштовним. Слідкуйте за новинами спорту й життям Хмельницького на vsim.ua.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Матч проти "Вереса" відмінили. Як повідомив vsim.ua президент федерації регбі Хмельницької області Олег Плахотнюк, відомо про це стало лише сьогодні. Матч уже в рамках чемпіонату пройде пізніше. Але регбі на стадіоні біля палацу творчості все-таки буде. 8 квітня тут пройде матч з регбі-15 (15:00) і турнір з регбі-7 (14:00). Планується, що приїде команда "Терен" з Тернополя.

Читайте також: Хмельничанин зіграє за українську збірну проти Росії
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up