«Спортлідер+» перериває серію поразок та повертається у ТОП-4

«Спортлідер+» перериває серію поразок та повертається у ТОП-4
Фото і технічні дані прес-служби ФК "Спортлідер+"
Хмельничани розгромили рівненський «Кардинал» у важливому для себе матчі. Поразка відкинула рівнян із зони плей-офф.

Хмельницький «Спортлідер+» востаннє перемагав ще у минулому році. Після успіху в матчі з «Приватом» було три поразки в чемпіонаті і фіаско в кубковому матчі проти аматорів з Донецька. Неприємну для колективу та вболівальників серію вдалося перервати у Рівному.

За справу хмельничани взялися вже в першому таймі. Нулі на табло світилися до 10-ї хвилини, коли гол забив Дмитро Мартинюк. Та раділи гості недовго. Вже за дві хвилини рахунок знову став рівним. Змінити його вдалося Андрію Хамдамову, для якого цей гол став дебютним в складі основної команди. Закріпив перевагу «лідерів» Валерій Власович. З комфортною перевагою подолян суперники пішли на перерву.

Після поновлення гри відновити інтригу в протистоянні господарів зуміли в середині другого таймі. Перевага «лідерів» стала мінімальною. Та вони все таки зуміли витримати натиск суперника, якому перемога була дуже потрібна. А згодом хмельничани збільшили свою перевагу та довели рахунок до розгромного. Двічі відзначився кращий бомбардир команди Дмитро Калуков. Дубль оформив Андрій Хамдамов, який цей матч запам’ятає надовго.

Відео дня

Завдяки здобутим трьом очкам «Спортлідер+» із шостого місця піднявся на четверте. Тепер у команди є майже місяць для підготовки до надважливого матчу проти «Титан-Зорі». Сусіди по турнірці зіграють у Хмельницькому 20 лютого. Останній тур регулярного чемпіонату Екстра-ліги стане вирішальним для обох суперників. Пари плей-офф формуватимуться згідно зайнятих командами місць. Потенційними суперниками хмельничан є "Титан-Зоря", "Продексім" та "ЛТК-Інбев-НПУ".

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 2:6

Голи: А. Кіданов (12), Новак (29) – Мартинюк (10), Хамдамов (14, 32), Власович (15), Калуков (32, 39)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up