ТОП-5 спортивних подій Хмельниччини у 2015 році

ТОП-5 спортивних подій Хмельниччини у 2015 році
Рік для хмельницьких спортсменів видався напруженим. Злети чергувалися з невдалими виступами. Що ж викликало найбільшу увагу читачів та вболівальників? Читайте у підбірці найяскравіших подій від «ВСІМ».

Знакових подій у спортивному житті Хмельницького та області у році, що минає, було чимало. І серед великої кількості успіхів, перемог та скандалів виокремити лише декілька досить важко. Тому редакція «ВСІМ» вирішила назвати свій ТОП-5 враховуючи, в першу чергу, популярність новин про них серед своїх читачів. 


«Срібний» сезон «Спортлідера+» 
Хмельницьким футзалістам у сезоні 2014/2015 вдалося створити неймовірне. Перед його початком «Спортлідер+» спеціалісти розглядали як одного із претендентів на призову трійку. Та у фіналі хмельничан не бачив, напевно, ніхто. Та «лідерам» вдалося створити просто неймовірне і подарувати своїм вболівальникам просто незабутній сезон. 


Хмельничанам замість платного футбольного шоу показали безкоштовний цирк 

Відео дня

Подія, про яку футбольна спільнота області говорить із сумом та усмішкою водночас. Приїзду зірок українського футболу Алієва та Шацьких у Хмельницькому тоді чекали. Але те, що «подарували» організатори, попросту заплямувало історію подільського футболу. 


Успіхи Людмили Ольяновської 

Спортсменка із Ярмолинеччини приємно здивувала у 2015 році. У спортивній ходьбі на 20 кілометрів фаовритками вважаються китаянки. Та хмельницька спортсменка своїми перемогами та успішними виступами протягом всього року. 


Розвиток регбі у Хмельницькому 

Матч збірної України в Хмельницькому, «бронза» в українській суперлізі, перемога в міжнародному кубку, дитячий чемпіонат… Перераховувати досягнення хмельницьких регбістів у 2015 році можна довго. Він для них видався дійсно вдалим і вони досягли усіх поставлених на сезон завдань. 


«Золотий» дубль «Збруча» 

Футбольна команда з Волочиська ще раз підтвердила свій статус фаворита. Після нервової перемоги в фіналі кубку області «Збруч» зумів впевнено перемогти в Прем’єр-лізі. Успішним можна назвати виступ Волочиська і на всеукраїнській арені. 

Успіхи «Новатора», каноїстів, боксерів, легкоатлетів, борців, тхеквондистів, фехтувальників… Хмельницькі спортсмени протягом усього року давали привід порадіти за їх успіхи хмельницьким вболівальникам. Запам'ятався рік і відкриттям спорткомплексів в області, ремонтом головної спортарени краю та іншими важливими та яскравими подіями. Загалом 2015 запам'ятався більше перемогами спортсменів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up