У Хмельницькому «Спортлідер-2» розгромно програє одеситам

У Хмельницькому «Спортлідер-2» розгромно програє одеситам
Навіть рідні стіни не допомогли хмельничанам дати гідний бій гостям із МФК «Одеса». Хмельничани програли 5:1 і втратили шанс закріпитися у групі лідерів.

Протягом усього матчу «лідери» більше контролювали мяч, але гострі моменти зрідка виникали біля воріт суперника. Одесити в свою чергу вдало діяли на контратаках і за допомогою довгих передач часто ставили в глухий кут оборону «Спортлідера-2». За перший тайм воротар хмельничан Богдан Тимощук двічі був змушений діставати м’яч із сітки своїх воріт. Вдало завершували атаку Сергій Болтнєв  та Сергій Таранчук. Найкращі шанси в «лідерів» втратили Руслан Шеремета та Сергій Полупан. Перший не реалізував 10-метровий, а другий з метра не влучив у ціль.

Другий тайм розпочався із активних дій хмельницьких футзалістів і суттєва перевага втілилася у забитий м’яч. Класний удар вдався Дмитру Мартинюку. Цей гол сміло можна назвати прикрасою поєдинку. Але навряд чи це дуже потішить як самого гравця, так і вболівальників. Одесити відповіли менш ефектно, але більш ефективно. Протягом двох хвилин вони тричі вразили ворота хмельничан і встановили підсумковий рахунок – 5:1 на користь МФК «Одеса». Відзначилися Денис Марченко, Андрій Копко та Сергій Коваленко.Невдалий удар Дмитра Мартинюка

Ця поразка може дуже дорого обійтися «Спортлідеру-2» в майбутньому. На даний момент вони продовжують займати 4-ту сходинку в турнірній таблиці. Проте одесити впритул наблизилися до них і просто так не віддадуть такого бажаного місця у фіналі.

Відео дня

«Спортлідер-2» - МФК «Одеса» - 1:5

Голи: Мартинюк(23) – Болтнєв(7), Таранчук(9), Марченко (25). Копко(26), Коваленко(27)

На 19 хвилині Руслан Шеремета («Спортлідер-2») не реалізував 10-метровий

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up