Збірна Хмельниччини з футболу формуватиметься на базі «Збруча»

Збірна Хмельниччини з футболу формуватиметься на базі «Збруча»
Обласна команда у вересні стартуватиме у дебютному розіграші «Кубку регіонів ФФУ».

Хмельницька команда потрапила до Центрально-Західної конференції. Кожна із них поділена на дивізіони. Подоляни виступатимуть у Центральному, з командами якого і змагатиметься за вихід до наступної стадії. Окрім Хмельницької області сюди увійшли Вінницька, Київська, Житомирська та Чернігівська. На кожному етапі для визначення переможця потрібно буде зіграти по два матчі за системою дома/на виїзді. Усі витрати із участю команди на себе візьме всеукраїнська та обласна федерації футболу.

Головною особливістю нового турніру є те, що до складу команди можуть увійти лише аматори. Футболісти, які у своїй кар’єрі заключачали професійні контракти, не допускатимуться. Як повідомили "ВСІМ" в обласній федерації футболу, за відбір 25 кращих гравців, що виступають регіональних змаганнях Хмельниччини, відповідатимуть тренери волочиського «Збруча» Ігор Шишкін та Ярослав Бобиляк. 

Читайте також:  Хмельницьке «Поділля» програє у півфінальному матчі кубку області 

Відео дня

В кубку Хмельниччини з футболу визначилися усі півфіналісти 

 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up