Хмельниччина лідирує по кількості нових випадків COVID-19 – МОЗ

Хмельниччина лідирує по кількості нових випадків COVID-19 – МОЗ
Фото ілюстративне
  • За добу коронавірус підтвердили ще у 6 410 українців.
  • У МОЗ заявили про рекордну кількість проведених ПЛР тестів.

Новий рекорд зафіксували в Україні за останню добу. Кількість нових випадків перевалила за шість тисяч. Станом на ранок 17 жовтня COVID-19 підтвердили ще у 6 410 українців. Серед них 319 дітей і 359 медиків. Про це інформують у Міністерстві охорони здоров’я. 

У МОЗ також додають, що Хмельницька область наразі є лідером по кількості виявлених хворих. Велику кількість нових випадків COVID крім Хмельниччини, також зафіксували у столиці, на Одещині, у Харківській і Дніпропетровській областях .

Ситуація по Україні (за добу):

Відео дня
  • 1 089 хворих госпіталізували;
  • 109 людей померло;
  • 2 194 пацієнти одужало;

Загалом за добу провели 63 734 тестування. Це також є новий рекорд для України. 

  • 36 201 - дослідження методом ПЛР,
  • 27 533 - методом ІФА.

"За минулу добу було здійснено рекордну кількість ПЛР-тестувань. МОЗ продовжує нарощувати потужності лабораторій, аби повністю забезпечити потребу країни у діагностуванні коронавірусної інфекції", - йдеться у повідомленні Міністерства. 

Загалом від початку пандемії і станом на ранок 17 жовтня в Україні зареєстрували 293 641 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

Нагадаємо, на Хмельниччині підтверджено 11476 випадків COVID-19. 

Читайте також: У Хмельницькому вісім вагітних захворіли на COVID-19. Ситуація в місті
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Володя

    Все змішалось. І люди, і коні. Анархія процвітає на повну із 2014 року. Всі роблять що хочуть і як хочуть, держава не може чи не хоче наводити порядок, не виконує своїх функцій, тобто державної влади фактично немає, є протизаконна влада майданівської, громадської, переважно радикально налаштованої меншості. Держава ж мовчить, а у більшості випадків навіть підтримує дії меншості.
  • PutnickFree

    Буває мала брехня, велика брехня і статистика. Тільки не подумайте що я не вірю що коронавірус є або думаю що "приписують", насправді ситуація може бути набагато гірша, бо треба докласти немало зусиль щоб у тебе взяли той тест і дочекатися результату... Найгірше що ніхто навіть не намагаються встановити де і від кого заражається найбільше людей, а без цього ми пандемію не поборемо.

    Анонім reply PutnickFree

    Невозможно уже ничего установить. Больные (и диагностированные, и не диагностированные) ездят в общественном транспорте, ходят по магазинам, на работу, на свадьбы, крестины, дни рождения, похороны и поминки. Никто даже не думает никого тестировать, изолировать и контролировать. Зато хоронят со всеми предосторожностями: гроб открывать — ни в коем случае, домой не выдавать, в могилу отпускают без присутствия родственников. А живым этот человек неделю вынужден был ходить в поликлинику: на прием к семейному, на уколы. Где ему говорили: "Это точно не то, что вы себе придумали". И на тест неделю не хотели направление давать. Вот так оно и распространяется.

    Алла reply Анонім

    і шо прям заходиш в транспорт чи магазин і заражаєшся?
    від кого? де? звідки в вас ця інфа?

    Анонім reply Алла

    "прям заходиш в транспорт чи магазин і заражаєшся" — так не бывает. Вы заразитесь, только если достаточное количество вирусов попадет вам на слизистые. Вы можете сидеть рядом с больным и не заразиться. И можете заразиться, прикоснувшись к любой поверхности, на которой есть вирусы, и протерев глаза. А вирусы на поверхности, в воздух попадают с тех же больных. Поэтому их надо изолировать всеми силами. Так вот, их не изолируют. Не надо быть великим эпидемиологом, чтобы знать о необходимости изоляции заразных больных во время эпидемии. Так делали во все времена в истории человечества.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up