У депутата Віталія Худецького COVID-19: які симптоми і чим лікується

У депутата Віталія Худецького COVID-19: які симптоми і чим лікується
Фото Віталія Худецького з його сторінки у Facebook
  • Про хворобу депутата міськради повідомила його дружина.
  • Чим лікується Віталій Худецький і які має симптоми?

На коронавірус почали хворіти депутати міськради. Позитивний результат тесту нещодавно отримав Віталій Худецький. Наразі він перебуває на самоізоляції і дотримується порад лікаря. Детальніше про симптоми та лікування, депутат розповів мені за телефонною розмовою.

Аудиторія в Instagram знайома із депутатом Віталієм Худецьким через його дружину-блогерку. В публікаціях Ольга Худецька часто демонструє їхнє життя: показує, як відпочивають, їдять чи смакують “Бейлісом”. Хвороба на коронавірус не стала винятком. Сьогодні, 23 вересня, жінка написала допис, в якому повідомила про його позитивний результат тесту. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍭Привіт коронавірус🤒😷🥵 . Я не буду писати, як все сумно і погано😅 Все гуд🙏🏼🙈🤣 Правда, ми тільки от дізнались, що чоловік хворіє covid🤷🏻‍♀️ Ще в обід було все добре, температура 36.6, а на вечір піднялась до 39 + добавився сухий кашель🙌🏼Чоловік одразу ж здав аналіз і результат позитивний. Лікарі сказали, що я також хворію (або в мене така легка форма, або хвороба проявиться трішки пізніше), та помітила...що вже 4-и дні в мене дуже сльозяться і печуть очі, може й хворію🤷🏻‍♀️😅 Я людина, яка постійно загартовується, в мене імунітет шикарнючий (взагалі не пам‘ятаю, коли я хворіла останній раз), думаю...що це я так переношу хворобу🤗 Пертись в клініку і здавати аналіз не бачу сенсу, навіщо мені когось наражати на небезпеку, не у всіх є такий хороший імунітет) Так і мене особо не цікавить хворію я чи ні, в любому випадку...треба сидіти тепер вдома на ізоляції🙌🏼 Чоловіку сказали пити аскорбінку🤣 І якщо почне задихатись, тоді звонити в швидку🚑 Тай таке🤗 Я впевнена все буде добре🌸 Найкращі ліки, це позитив і кохання❤️

Відео дня

Допис, поширений 🍭Олечка Худецкая🍭 (@olechka_khudetskaya) 22 Вер 2020 р. о 11:34 PDT

 

Із депутатом міськради Віталієм Худецьким я зідзвонилася і запитала про все детальніше. Виявилося, що на ізоляції він перебуває ще з неділі, 20 вересня. А тест зробив уже на наступний день. Та причиною цьому було не погане самопочуття, а контакт із хворим на COVID-19. 

Єдине, що стало підозрілим для Віталія Худецького - це відчуття втоми, що з’явилося у чоловіка після тренування. За словами депутата, це зовсім не характерно для нього, тож він відносить це одного із симптомів.

Сьогодні Віталій Худецький каже, що почувається добре. Додає, що фізично загартований і тому хворобу переносить без ускладнень. “Зранку роблю зарядку”, - каже він. 

До арсеналу лікуючих засобів чоловіка входить “аспіринка” та вітамін С. Віталій Худецький каже, що окрім цього лікар прописав зробити КТ легень та слідкувати за температурою тіла. В разі її підвищення - збити певними препаратами. 

Депутат міськради притримується думки, що необхідно дотримуватися соціальної дистанції. Мовляв, це дійсно важливо, аби не “підчепити” вірус. Ну а поки він залишається на самоізоляції. Розповідає, що дотримується порад лікаря, а також регулярно провітрює домівку і таким чином дихає свіжим повітрям.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Павло

    Смертельний вірус лікують аспіринкою, я худєю... Віталій, будь здоровий!
  • Сергей Попович

    Как бы то не было и кто б то не был но пожелать лиш можно скорейшего выздровления.
    То что депутат то это ещё раз доказывает что перед болезнью все равны.
  • Андрей Шпулак

    А як же земелька на площі біля СВ? Хто буде лобіювати?

    Оля Кравець reply Андрей Шпулак

    СВ знаходиться у власності Вікарчука який не вірить у хвороби, до чого тут ці коментарі , не зрозуміло!

    Дай Бог всім не хворіти🙂

    Оля Кравець reply Андрей Шпулак

    А це тут до чого , чи ти Андрій з плоту впав головою!
  • Vitaliy Petrovich

    ))) було б дивно, щоб ця родина не захворіла коронавірусом!!!))
    Думаю, чудотворне зцілення не за горами!!!)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up