За 4,9 мільйона на Виставці зроблять нову амбулаторію

За 4,9 мільйона на Виставці зроблять нову амбулаторію
Ілюстративне фото
  • Комунальне приміщення у п’ятиповерхівці реконструюють.

  • Роботи мають закінчити до 1 грудня наступного року.

У мікрорайоні Виставка з’явиться нова амбулаторія сімейної медицини. Вона буде розташована на вулиці Свободи, 4-А. Це п’ятиповерхівка, у якій є приміщення комунальної власності. Його й перетворять на амбулаторію. Вона буде підпорядкована Хмельницькому міському центру первинної медико-санітарної допомоги №2.

Нині центр шукає приватну фірму, яка виконає реконструкцію приміщення під амбулаторію. Для цього оголосили тендер у системі електронних закупівель «Prozorro». На амбулаторію готові витратити майже 4,9 мільйона гривень з податками. В процесі торгів, які заплановані на 27 грудня, сума може зменшитися.

Опубліковане у системі технічне завдання передбачає виконання таких робіт всередині приміщення:

Відео дня

Зовні заплановані такі роботи:

Згідно з умовами тендеру, підрядник повинен все це зробити до 1 грудня наступного року.

Нагадаємо, що востаннє комунальну амбулаторію у Хмельницькому відкривали у січні минулого року. Її адреса — Кам’янецька, 67 (в районі перехрестя з Володимирською). Облаштування амбулаторії обійшлося у понад два мільйони гривень. Підпорядкована вона Хмельницькому міському центру первинної медико-санітарної допомоги №2.

У липні цього року той же центр уклав договір на реконструкцію під амбулаторію приміщення на Панаса Мирного, 24. Планувалося, що це зроблять до 1 грудня, однак термін виконання подовжили, і тепер це 31 січня наступного року. Вартість реконструкції складає трохи більш як чотири мільйони гривень, підрядник — ТОВ «Компанія „Галеон“».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up