“Успішна жінка”. Інтерв’ю із Заслуженим вчителем Оксаною Юхимович

“Успішна жінка”. Інтерв’ю із Заслуженим вчителем Оксаною Юхимович
  • Оксана Юхимович понад 20 років викладає в НВК №10.
  • Минулого року вона стала Заслуженим вчителем України.
  • В інтерв’ю педагог розповіла, як звання відбилося на її заробітку, у яких соцмережах “зависає” і які підходи шукає до учнів. 

Вони талановиті, працьовиті, хазяйновиті та привабливі. Чимало хмельничанок можуть похизуватися своїми досягненнями. Чи то вдалий бізнес, посада керівника, реалізація таланту або виховання дітей - зробити жінку успішною може будь-що. 

Спільно з партнером магазином жіночого одягу L`Code ми продовжуємо проєкт “Успішна жінка”. У ньому розповідаємо про різних жінок з Хмельницького, яких обговорюють захоплюючись або заздрячи. В незалежності від віку, професії, виду діяльності чи захоплення - кожна з героїнь є особливою і розуміє успіх по-своєму. 

Оксана Юхимович розпочала роботу вчителя понад 20 років тому. Тоді вона вперше переступила поріг НВК №10 і зрозуміла - тут її другий дім. Розпочала свою освітянську кар’єру із викладання економіки. Тоді заглибилася в написання посібників з цього предмету для дітей різного віку. Зараз за ними навчаються школярі в Сходу України та Криму. Оксана Антонівна - прихильниця наукових досліджень. Щороку вона є наставником чималої кількості доробків своїх учнів. Всі надбання педагога призвели до вручення їй звання Заслуженого вчителя України. 

Наразі Оксана Юхимович викладає математику та інформатику. Вона зізнається: з кожним роком учні змінюються. Тож до них вона шукає особливі підходи. Наприклад, комунікує із ними в соцмережах. 

В нашому інтерв’ю Заслужена вчителька розповіла, як звання відбивається на заробітку, методики у роботі з дітьми й пристрасть до наукового світу.

Оксано Антонівно, робота вчителя - це дитяча мрія?

Якою ви були ученицею?

Скільки вищих освіт ви маєте і який фах здобули першим?

Перш ніж потрапити на роботу в школу, де ви працювали?

Перший досвід роботи в школі. Що запам’яталося?

Ви одна з перших вчителів на Хмельниччині, хто запровадив вивчення економіки в молодших класах. Як до цього прийшли?

Чи маєте серед учнів відомих хмельничан або тих, хто досяг успіху в різних сферах життя?

Нет описания.

Оксано Антонівно, ви маєте звання Заслуженого вчителя України. Що воно означає для вас?

Чи відбивається на вашій зарплатні звання Заслуженого вчителя України?

Які предмети ви зараз викладаєте і чи займаєтеся класним керівництвом?

У чому особливість ваших підходів до учнів?

Чи змінилися ви, як вчитель, за роки викладання?

Які дієві методики використовуєте у роботі з учнями?

Останнім часом була актуальна дистанційна освіта. Ви, як досвідчений педагог, що можете сказати про такий формат?

Якими соцмережами ви користуєтеся?

За час вчителювання в НВК №10 чи пропонували вам інші місця роботи?

Оксано Антонівно, що для вас успіх?

L`Code - це дизайнерський одяг українського виробництва, створений для елегантних та успішних жінок. На створення модних образів надихає чуттєвість і романтичність жіночої натури, впевненість жінки в свої силах і прагнення бути успішною. Нова колекція сезону ВЕСНА 2021 підкреслить жіночність, індивідуальність та стиль кожної жінки.


Читайте також:

“Успішна жінка”. Марина Круть розповіла про шлях від “гаражів” до Євробачення

Успішна жінка. Інтерв’ю з директоркою Хмельницької дитячої лікарні

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up