Гамалій пішов працювати в СБУ

Гамалій пішов працювати в СБУ
Скріншот з відео
  • Посадовця звільнили зі скандалом майже рік тому.

  • Нині він, за його словами, працює в СБУ.

Колишній голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, якого звільнили з посади у березні минулого року, нині працює у Службі безпеки України. Про це він розповів у відео, яке опублікував на своїй Facebook-сторінці. У ролику він дає інтерв’ю невідомій людині — його обличчя не показане, ім’я не зазначене. Немає і будь-якої іншої інформації про те, ким та коли було зняти відео.

Людина, яка бере інтерв’ю, запитує у Сергія Гамалія, чому він вирішив піти в СБУ. На це колишній посадовець відповів так:

— Служба безпеки, як ви бачите, за останній рік і протягом всього свого часу існування, 30 років, завжди бореться з колаборантами, бореться з тими, хто підриває нашу державність. Мені хотілося б безпосередньо брати в цьому участь, і саме для того я обрав цю службу. І сподіваюся, що буду придатний своїй державі саме на цій посаді і, знову ж таки, багато чого я зможу навчитися, — сказав колишній голова ОВА.

Відео дня

Також у ролику Сергій Гамалій відповідав і на інші питання. Так, він розповів, що найбільша його зміна за час повномасштабного вторгнення — те, що він перестав жартувати й сміятися. Коли почалося вторгнення, Сергій Гамалій був у вдома Хмельницькому. Йому подзвонили й розповіли, що Старокостянтинівський аеродром зазнає бомбардування.

За словами Сергія Гамалія, до керування областю під час повномасштабного вторгнення він залучив двох генералів, які давали йому поради. Один генерал був діючим, а один колишнім. У ексголови ОВА запитали, чи задоволений він своєю роботи або ж вважає, що зробив замало. На це він відповів, що завжди є речі, які можна зробити більше, але про вже зроблене він не шкодує. Хоча, можливо, щось можна було б робити швидше.

Нагадаємо, що звільненню Сергія Гамалія передував скандал. За кілька днів до звільнення його затримали патрульні у Чернівцях й оформили на нього протокол за п’яне водіння. Згодом справу розглядали у суді, де Гамалій оскаржував це рішення. Там з’ясували, що в крові ексчиновника етанолу не було. Врешті справу проти нього закрили.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Читач29

  • Читач29

    Це просто жахіття !  Но і не дивно... !
  • Сніжана Венгер

    Безмежно "цінний кадр".... мабуть?!
  • Angry Commentator

    За що ж ми так провинилися перед Богом?

    Читач81 reply Angry Commentator

    Голосуємо за мерзотників. Але керуючий клас в Україні майже всі такі. Вибору немає. Створили умови для нападу кацапів, а зараз пиляють західну допомогу.

keyboard_arrow_up