“Лихі 90-ті не закінчуються”: які коментарі залишали на сайті ВСІМ протягом тижня

“Лихі 90-ті не закінчуються”: які коментарі залишали на сайті ВСІМ протягом тижня
Фото ілюстративне
  • Хмельничани активно поширюють та коментують публікації на сайті ВСІМ.
  • Ми зробили огляд тих, які коментували найчастіше за останній тиждень.
  • Щоб подивитися їх підбірку, гортайте далі.

Містяни активно коментують новини. Таким чином читачі висловлюють свою думку щодо публікацій. Цього разу ми обрали матеріали, які коментували протягом тижня найчастіше. Коментарі до них читайте далі.

У центрі міста збили чоловіка, який переходив дорогу в недозволеному місці. Зі слів очевидців, чоловік похилого віку вискочив на дорогу раптово, а водій не встиг загальмувати. Свідки викликали поліцію та медиків. Потерпілого забрали до карети швидкої допомоги. Містяни ж взялися активно коментувати подію. 

Відео дня

Чиновника, який тягнув собаку за машиною, звільнили. Крім того, після дисциплінарного розслідування з’ясувалося, посадовець ще й службовим становищем зловживав. Свої думки щодо новини хмельничани висловили в коментарях.

Десятки автівок припаркувалися в недозволеному місці, на майдані Незалежності. Журналісти vsim.ua викликали патрульних і поспілкувалися з водіями. Поліція не приїхала, а порушники пояснили чому так вчинили. Відповідь практично в усіх водіїв була одною: “Немає де поставити”. 

У вівторок, 11 лютого, на вулиці Західно-Окружній сталася ДТП. В результаті аварії Volkswagen Passat перевернувся на дах. Випадкова очевидиця записала відео, на якому плакала і стверджувала, що причина аварії - відсутність освітлення на дорозі. 

На Хмельниччині затримали зловмисників, які вимагали понад 500 тисяч з бізнесмена. Троє затриманих входили до так званої “банди бородачів”, яка збивала по 25 гривень за в’їзд на зупинку із перевізників. У 2018 році затримали лідера та учасників цього угруповання. Тоді суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Так, зловмисники внесли кошти. Проте, на цьому свою кримінальну діяльність не припинили. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergio lunin

    Безробіття дайте людям роботу з нормальною зарплатою і все буде норм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up