Так тримати! 61-річний Анатолій Закордонець розминається, щоб менше ходити до лікарів

Так тримати! 61-річний Анатолій Закордонець розминається, щоб менше ходити до лікарів
  • Анатолій Закордонець на пенсії. Вже рік він ходить у парк Чекмана займатись на тренажерах.
  • Чоловік розминається на брусах, качає спину і бігає.
  • Знайомтесь з 61-річним хмельничанином, який від занять спортом відчуває себе молодим. 

На тренажерах у парку Чекмана народу не бракує. Щодня тут займаються і дорослі, і малі. Незважаючи на прохолодну погоду сьогодні зранку, 4 липня, на спортивному майданчику у парку займається і хмельничанин Анатолій Закордонець. Чоловіка ми застали за тим, як він робив вправи на м'язи рук. 

- Я з самого дитинства займаюсь спортом. Потім працював на заводі і займався атлетичною гімнастикою. І на кікбоксинг ходив в свій час. І зараз продовжую себе тримати у формі. Бо як нічого не робити, то можна захворіти. А це ж такий прилив енергії, за півтори години я собі і пробіжусь, і 100вправ зроблю, - розповідає Анатолій Закордонець. 

Відео дня

Анатолій Антонович зараз на пенсії, але без діла не сидить. Він співає у церковному хорі. Каже, що завдяки фізичним вправам має заряд енергії на весь день. У парк він приходить о пів на шосту ранку. 

- Я обов'язково качаю грудні м'язи, прес, на перекладині віджимаюсь. Майже на всіх тренажерах я роблю по 6 підходів приблизно. Спорт мені помагає тим, що менше до поліклініки треба ходити, - каже Анатолій Закордонець. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • [email protected]

    Всё равно помрет курилка. Пыжся не пыжся, а конец всем будет, а потом страшный суд и там спросят: чего ты там пыжился дядька? И что он там ответит, что красивым хотел быть? Выпил бы хорошо и закусил бы, а потом с дружбанами курнули, дыхнули, вот жизнь.
  • Анна Островська

    дідо молодець) всім би так як він
  • Сергій Якубенко

    в 61 дід виглядає краще ніж я в 40. Браво. Йду на стадіон)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up