Володимир Гонтар залишив роботу в Європі, щоб стати артилеристом в ЗСУ (ФОТО)

Володимир Гонтар залишив роботу в Європі, щоб стати артилеристом в ЗСУ (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки 3-ої окремої танкової бригади
  • Володимир працював далекобійником. 

  • Почувши про напад росіян, він повернувся з Німеччини та вступив до танкової бригади. 

  • Тепер наближає перемогу на фронті та час від часу “працює” військовим фотографом. 

Володимир Гонтар військовий із 3-ої окремої танкової Залізної бригади. До початку війни він був в ЄС. Останні два роки працював там далекобійником. А нині — артилерист та військовий фотограф. Історію бійця розповіли на сторінці військового підрозділу. 

Володимир багато років був фоторепортером в різних українських та закордонних медіа-агентствах. Але з фінансових причин останні роки перед повномасштабним вторгненням працював водієм вантажівок в Європі. 

Відео дня

Звістка про перші ракетні обстріли від Франківська до Харкова застала Володимира в Німеччині. Того ж дня він зібрав речі та попрямував в Україну. У 2015-2016 роках він брав участь в АТО. 

Володимир — офіцер запасу, випускник Львівського вищого військово-політичного училища. Його батько – також офіцер, а прадід був військовим капеланом. Тож і сам, не роздумуючи, встав на захист своєї країни. 

У танковій бригаді він займає посаду офіцера-артилериста. Володимир — заступник командира батареї гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону 3-ї танкової. А ще «за сумісництвом» – талановитий фотограф. 

— Військовий каже, що дуже допомагає і надихає підтримка світу: не кількісно, а технологічно ми можемо перемогти росію. Особливо вдячні за «іномарки» – так захисники називають закордонну військову техніку. Усі захисники певні в перемозі і сміливо, попри страх та постійну небезпеку, її наближають. Певні також і в змінах в державі на краще. От тільки розслаблятись не можна, перемогу треба наближати на фронті й в тилу, підтримуючи фронт, — додають в танковій бригаді. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up