Тренажерні зали та фітнес-клуби Хмельницького: що пропонують та які ціни

Тренажерні зали та фітнес-клуби Хмельницького: що пропонують та які ціни
Фото Фітнес Клуб “СпортЛенд”
  • У Хмельницькому десятки тренажерних залів. 
  • Всі пропонують схуднення за індивідуальною програмою, контроль ваги та додаткові послуги. 
  • Чим відрізняються та які ціни?

Кожна жінка мріє про струнку підтягнуту фігуру. Особливо актуально питання постає після свят. Коли зайві кілограми не дозволяють застібнути останній ґудзик на джинсах. А влізти в улюблену спідницю звучить, як “місія нездійсненна”. Бути у формі хочуть і чоловіки. Адже кубики на пресі - запорука успіху у багатьох жінок.

Та й красиве тіло - це не  лише естетика. В першу чергу, це здоров’я, над яким потрібно постійно працювати та вдосконалювати. Адже лінь про себе обов’язково нагадає в старості. Малорухливий офісний спосіб життя може призвести до ожиріння, діабету, проблем із серцем, артритів та артрозів. 

У сучасному світі врятувати можуть тренажерні зали та фітнесклуби. У Хмельницькому таких десятки. Розташовані вони в різних мікрорайонах міста. Послуги також пропонують різноманітні: від занять на сучасних тренажерах до індивідуальних програм схуднення та контролю за вагою. Журналісти vsim.ua вирішили дізнатися скільки коштують ці послуги у найбільших спортивних закладах міста. 

Відео дня

Фітнес Клуб “СпортЛенд”

Адреса: Зарічанська, 3

Графік роботи: 

  • Понеділок-четвер: 07:00 - 23:00
  • П’ятниця: 07:00 - 21:00
  • Субота-неділя: 09:00 - 21:00

Телефон: +38 (067) 000-20-07

Фітнес Клуб “СпортЛенд” - найбільший у місті. Він має площу 2000 квадратних метрів. На території є комфортні роздягальні, 8 душових кабін та фінська сауна. Також тут розташоване фінтес-кафе з корисним меню, ігрова кімната для дітей та масажний кабінет. Фітнес Клуб пропонує широкий спектр послуг для жінок, чоловіків та дітей. Серед них: йога, пілатес, аеробіка, цигун, бодіфлекс, танцювальні студії та дихальна гімнастика. 

Головна окраса клубу - це тренажерний зал на 1000 квадратних метрів з великою кардіо зоною, зоною для боксу та кросфіту. Він оснащений сучасними тренажерами. У залі постійно працюють тренери. Вони проводять групові та індивідуальні заняття. 

Відвідувачам пропонують придбати різноманітні клубні карти. Вони включають щонайменше 9 послуг. В комплексі виходить чимала знижка. 

Карти безлімітні. Тобто раз оплачуєте і весь перерахований асортимент послуг маєте протягом року. 

Ціни:

Придбати можна місячну карту. Вона коштує 800 гривень. Менеджер Ольга радить обирати карти на довший термін. Так, за словами дівчини, виходить дешевше. 

Також в “СпортЛенді” діють разові акції до свят. Наприклад, до Дня Соборності України тут пропонують придбати річну карту за 2200 гривень. Але така пропозиція обмежена в часі. Діятиме вона лише 21-22 січня. Придбати абонемент у “СпотртЛенді” можна також у розстрочку. Тут функціонує спосіб оплати частинами до 6 місяців. 

Як записатися до клубу

Для того, щоб відвідувати клуб, потрібно придбати одну із запропонованих карт. На перше заняття із собою слід взяти змінний одяг для тренувань та паспорт. Перше заняття обов'язково буде з тренером. Також на ньому вам проведуть WELLNESS-тест. Він охоплює зважування на спеціальних ваг-аналізаторів TANITA. З їх допомогою визначають рівень жиру, води та кісткової маси в організмі. На основі цього тренер рекомендує тренажери на які слід звернути увагу. 

В клубі також працює дієтолог. За додаткову плату він розробить для вас програму правильного харчування. Перша консультація дієтолога коштує 300 гривень.

Спортклуб «I Love Fitness» 

Адреса: Свободи, 1 А (оздоровчо-розважальний комплекс «СВ-Клуб»)

Графік роботи: 

  • Понеділок-субота: 07:00 - 22:00
  • Неділя: 07:00 - 16:00

Телефон: +38 (068) 529 92 99 або 0 800 75-35-35

У спортклубі  «I Love Fitness», розташований найбільший у місті зал Crossfit - 1000 квадратних метрів. Довідково: Crossfit - це кругове тренування, де максимум вправ можна пройти за мінімум часу. Функціональність заняття дозволяє опрацювати всі групи м’язів та спалити більше калорії.

Працює в клубі й Fly Dance студія. Відвідувати заклад можуть чоловіки, жінки та діти. З останніми тут займаються тайським боксом, тхеквондо, аеробікою, танцями та Pole Sport Child.

 Також тут є великий тренажерний зал на 500 квадратних метрів з зонами грузо-блокових тренажерів, вільних вагів та багатофункціональною кардіозоною. В залі працює власний “Спорт-бар”. В окремій “помивочній зоні” розташовані душові кабіни та великі просторі роздягальні. Для жінок на 300 осіб та на 200 осіб для чоловіків. 

 Ціни на тренажерний зал:

  • 1 заняття (до 17: 00) - 70 гривень
  • 1 заняття (з 17:00 до 22:00) - 80 гривень
  • 8 занять на місяць - 400 гривень 
  • 12 занять на місяць - 450 гривень
  • Безліміт на місяць - 600 гривень
  • Безліміт на 6 місяців -  2100 гривень
  • Безліміт на 12 місяців - 3200 гривень

 У спортклубі можна також відвідувати індивідуальні заняття з тренером. Коштують вони додатково 100 гривень до кожного тренування. 

 Як записатися до клубу

У спортклуб можна потрапити лише через рецепцію. Тут клієнту  видадуть спеціальний електронний браслет з «чипом». Лише з цим браслетом клієнт може пройти  через турнікет та відкрити шафу. Також на рецепції є прайс з усіма послугами закладу. Для першого заняття у клубі радять мати стандартний набір: спортивний костюм та змінне взуття. Для тих, хто планує оформити абонемент радять прихопити з собою документи. 

 Спортклуб "Evolution"

Адреса: Старокостянтинівське шосе, 26/1

Графік роботи: 

  • Понеділок-субота: 09:00 - 22:00
  • Субота: 10:00 - 21:00
  • Неділя: 10:00 - 16:00

Телефони: + 38 (063) 602-65-65 або + 38 (067) 370-22-29

Спортклуб "Evolution" поєднує в собі просторі зали для занять спортом, танцями, фітнесом. Також тут є масажний кабінет та солярій. В клубі можуть займатися чоловіки, жінки та діти.

Тренажерний зал Спортклубу "Evolution" обладнаний лінією силових тренажерів VASIL GYM, як на блокових так і на вільних вагах. Тут є гантельний ряд від 1 до 60 кг, кардіолінія Jonson та фітнес тренажери Reebok. Клієнтам пропонують відвідувати разові заняття або ж обрати абонемент. Наразі в клубі немає жодних акцій. Сайт закладу також не працює. Тому отримати будь-яку інформацію можна лише на рецепції. 

Там адміністратор пропонує два варіанти відвідин закладу. Або це абонемент за 340 гривень на місяць. Відповідно до нього відвідувати зал можна двічі на тиждень. Або ж абонемент на 400 гривень за місяць. Тоді заняття можна буде відвідувати тричі на тиждень. Поки це всі доступні послуги. Адміністратор попереджає, що незабаром їхній спектр розширять, але і ціни зростуть. Домовитися на рецепції також можна за індивідуальні заняття з тренером. Їх вартість 150 гривень.

Спортивний клуб «Litium» 

Адреса: проспект Миру, 99/4а

Графік роботи: 

  • Понеділок-п’ятниця: 08:30 - 22:00
  • Субота: 08:30 - 18:00
  • Неділя: 12:00 - 18:00

Телефон: + 38 (067) 788-78-28

Спортивний клуб «Litium» пропонує своїм відвідувачам послуги великого тренажерного залу (500 квадратних метрів). У залі працюють за трьома програмами: 

  • Набір ваги, шляхом збільшення м'язової маси
  • Зниження ваги, шляхом спалювання підшкірного жирового прошарку і зменшення жирових відкладень між м'язами й навколо внутрішніх органів 
  • Утримання ваги на тому ж рівні, але надання тілу скоєно іншого зовнішнього вигляду - підтягнутого і спортивного.

Перед тим, як обрати одну із них клієнт має пройти діагностику маси тіла. Далі, на першому занятті, тренер розробить для нього індивідуальну програму тренувань. Ця послуга безкоштовна. Щоб остаточно визначитися відвідувати «Litium» чи ні, на рецепції пропонують для початку прийти на разове тренування. Воно коштує 60 гривень. З собою потрібно мати спортивний одяг, змінне взуття та воду. 

Ціни на абонементи: 

  • Місячний на 2-х разове відвідування в тиждень (9 раз в місяць) - 400 гривень.
  • Місячний на 3-х разове відвідування в тиждень (13 разів на місяць) - 450 гривень.
  • Місячний на щоденне відвідування - 500 гривень.

Додатково тут діють різноманітні секції: йога, капоейра, шейпінг, пілатес, карате, джиу-джитсу, кікбоксинг, аеробіка, фітнес. Відвідувати заклад можуть дорослі й діти. 

Фітнес-центр “Шмель”

Адреса: Степана Бандери, 2а (ТРЦ Оазис)

Графік роботи: 

  • Понеділок-субота: 09:00 - 22:00
  • Неділя: 10:00 - 18:00

Телефон: + 38 (068)121-43-90

Фітнес-центр “Шмель” пропонує відвідувачам послуги трьох фітнес залів: білого, зеленого та синього. Також тут є великий тренажерний зал, діє масажний кабінет, солярій та різноманітні секції. Заклад надає послуги для дорослих та дітей.

Разове заняття в залі коштує 50 гривень. Діють також різноманітні абонементи. Їх можна придбати на 1, 3 та 6 місяців. Вартість залежить від кількості занять в тиждень.

Поки жодних акцій фітнес-центр “Шмель” не проводить. Записатися на заняття можна на рецепції. Там на клієнта заводять картку. В ній відмічають кількість відвіданих тренувань. Також після придбання абонементу клієнту видають персональний ключ до шафки, де можна залишити свої речі. 

На першому занятті відвідувачів чекає зважування та консультація тренера. До речі, з ним також можна займатися індивідуально. Це коштує плюс 100 гривень до кожного заняття. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Alexander Mandziuk

    Занятия йогой где есть?
  • Лилия Шаврова

    Щось я не дуже уявляю собі "помивочну зону" на 500 осіб. Автор не помилився з цифрами часом?
  • Елена Лютова

    Можна було і більше описати клубів, чи це стосується лиш тих хто проплатив рекламу?
    А мені зі всіх вище перелічених клубів подобається "Bosakenergi", що по вулиці Проскурівській,   Босак є тренер, дієтолог та гарний мотиватор.
    А що вартує заняття на kengoo jumps,  то є бомба!!!!!
  • Анна Мунько

    В захваті від Adrenalingym Адреналін Адреналин. Досі в Дніпрі не змогла знайти такий гідний спорт клуб.

    Мастер Автополив reply Анна Мунько

    То чего ты там сидишь? Едь назад в Хмельницкий.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up