Переваги та особливості плитки з Іспанії (Новини компаній)

_

Затіваючи ремонт в санвузлі або кухні, мільйони людей зупиняють свій вибір на плитці. Вона має високі показники вологостійкості, нейтральна до перепадів температур, механічних впливів, добре очищається і дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські рішення.

Іспанія є законодавцем моди у світі кераміки. Плиткою від відомих фабрик прикрашають інтер'єри топових світових готелів, міжнародних аеропортів, спортивних комплексів, торгово-розважальних центрів. На думку експертів компанії Etalon, яка безпосередньо імпортує плитку з Іспанії, в 2020 році попит на глиняну продукцію європейського виробництва істотно зросте.

Аристократична іспанська продукція

Новаторські технології і унікальні природні матеріали наділили оздоблювальні матеріали незаперечними характеристиками. Серед достоїнств товару можна виділити:

Іспанські майстри славляться тонким і вишуканим смаком. Щорічно вони випускають колекції різних стилів і напрямків. Глиняна облицювання виділяється помітними і яскравими відтінками. Основні кольори - блакитний, зелений, теракотовий, бежевий і рожевий. Особливу розкіш надають великі візерунки, рослинний орнамент, вензелі, розети та всілякі віньєтки.

Приємно дивує різноманіття додаткових елементів, від тематичних настінних і підлогових панно, багатих по фактурі і стилю фризів, мозаїки, античних колон, контрастних бордюрів з структурованою поверхнею і іншого декору.

Основні іспанські фабрики

На вітчизняному ринку найбільш відомі такі бренди:

Компанії ведуть строгий контроль над якістю продукції, що випускається і дають тривалу гарантію. При виробництві використовується тільки екологічно чиста сировина, передові розробки і унікальна технологія випалу. За рахунок цього глиняна кераміка зберігає свої властивості в самих екстремальних умовах, тому її можна використовувати для внутрішньої і зовнішньої обробки.

Порядок правильного укладання кахельної плитки на підлогу

Плитка європейської якості відноситься до елітної продукції, тому займатися її укладанням повинен тільки професіонал. Однак при дотриманні певних правил виконати дану процедуру під силу кожному з нас.

Перше, що потрібно зробити, розрахувати точну кількість підлогового матеріалу і придбати його у прямих постачальників (наприклад, в компанії Etalon). Після цього потрібно підготувати поверхню, вирівняти підставу і провести укладання першого ряду покриття. Фахівці рекомендують користуватися хрестиками-обмежувачами для однакових проміжків і рівнем, щоб уникнути перепадів висот. Наступні ряди монтують по аналогії.

Щоб підлогове покриття надійно трималося на поверхні, майстри використовують фіксують склади:

Перед придбанням суміші слід проконсультуватися з продавцем, який порадить найкращий варіант для іспанської плитки. Заміс сухих інгредієнтів проводять відповідно до інструкції. Готовий розчин наносять зубчастим шпателем на зворотну сторону кахлю і легкими рухами розрівнюють по всій поверхні. Після цього облицювання кладуть на підлогу і акуратно притискають.

Через 48 годин після укладання на суху поверхню швів наносять затірку. Вона підвищує рівень герметичності, захищає основу від вологи, надає завершений вигляд об'єкту і допомагає усунути дрібні недоліки.

Особливості установки кахельної плитки з Іспанії на стіну

Существует большое количество схем укладки. Их выбор зависит от интерьерного решения. Наиболее популярные:

При стикуванні першим способом потрібно звертати увагу, щоб зазори по вертикалі і горизонталі збігалися. Другий - красивий і складний варіант, найчастіше застосовують для великих площ. Третій метод нагадує цегляну кладку. Облицювання в шаховому порядку виглядає завжди цікаво і незвично.

Уривок іспанської плитки

При монтажі іноді потрібно підігнати плитку під певний розмір, в такому випадку її просто підрізають. Максимально рівні зрізи можна отримати при використанні спеціального інструменту - склоріза з твердосплавним різцем. Для початку роблять розмітку, потім проводять по ньому інструментом і розламують кахель на дві частини.

Якщо ви замислюєтеся про те, щоб створити свій дизайн інтер'єру з використанням Іспанської плитки, можете звернутися до експертів компанії Etalon. Плитку доставлять в Хмельниччину, область, а також по всій Україні, а й допоможуть вам підібрати індивідуальний дизайн з урахуванням ваших побажань.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up