Активіст з Хмельницького Руслан Рохов збирає гроші, щоб стати нардепом

Активіст з Хмельницького Руслан Рохов збирає гроші, щоб стати нардепом
Такий заклик громадський активіст розмістив у своєму Facebook.

- Після численних пропозицій, закликів, підбадьорювань та провокацій прийняв рішення, що я таки йду реалізовувати своє бачення країни та відстоювати інтереси хмельничан у Парламенті, - написав він.

- Для реалізації цього рішення, для реєстрації мене кандидатом оголошую збір коштів на реєстрацію. Якщо серед вас, друзів та фоловери, є ті, хто хоче мене підтримати фінансово чи долучитися до проведення виборчої кампанії пишіть або телефонуйте! - додав Рохов.

Наразі відомо про трьох зареєстрованих у ЦВК кандидатів від Хмельниччини. Це безпартійний нардеп Сергій Лабазюк, який хоче продовжити свій строк перебування у парламенті. Також, за інформацією «Української правди», по округу №188 (м.Хмельницький, Хмельницький і Волочиський райони) зареєструвався директор філії публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Богданівецького комбінату хлібопродуктів Юрій Крутенчук. Колишній член Партії регіонів, який написав заяву на вихід після трагічних подій на майдані, екс-голова Хмельницької облради Микола Дерикот повертається у політику. Чиновник, який у ЦВК зареєстрований безробітним і позапартійним, побореться за електорат у окрузі №191.

Відео дня

Нагадаємо, Руслан Рохов у 2013 році намагався потрапити до Хмельницької обласної ради, на місце Сергія Лабазюка, який став нардепом.

Коментарі (6)
  • PAL

    Собирает гроши. А отдавать чем будет???
  • Правдолюб

    Потрібно дивитись не лише на те як з людьми спілкується, а й на те чи вміє працювати, вирішувати складні питання. Бо буде таким як Сабій. Багато говорить, а результату - 0.
  • Антон Владимирович

    Нормальный чувак. Поддержу его на выборах. Во всяком случае, это лучшая кандидатура, нежели "пижженый" лабазюк.
  • PAL

    Думаю, что в зоне АТО этому ... , самое место. Такие, как он уже "спасали" Украину.

    Ася reply PAL

    мамкин сынок и нюня.Позорище города

    вальдемар reply Ася

    згоден
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up