У ДТП під Меджибожем загинули директор школи та вчителька

У ДТП під Меджибожем загинули директор школи та вчителька
У аварії, що сталася 31 грудня 2012 року під Меджибожем Хмельницької області, загинули директор та вчителька школи міста Золотоноша, що на Черкащині.

ОНОВЛЕНО: За ДТП на Хмельниччині, у якій загинуло п’ятеро, далекобійнику дали 8,5 років

Страшне ДТП, нагадаємо, забрало життя п'ятьох осіб. Імена двох загиблих вже відомі.

Відео дня
> Це 50-річний директор Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Сергій Жиденко та його дружина, вчитель тієї ж школи 51-річна Олена Жиденко.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    пусть земля им будет пухом(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up