На Хмельниччині в ДТП загинув міліціонер разом із своєю сім’єю

На Хмельниччині в ДТП загинув міліціонер разом із своєю сім’єю
Дільничний інспектор Летичівського відділу УМВС їхав на своєму автомобілі в сторону Вінниці. Разом з ним у машині була дружина та маленька дитина.

Аварія сталася близько 18:20 на виїзді з міста Летичів. Міліціонер їхав на своєму «ВАЗ 2106» в сторону Вінниці. Він зіткнувся з «Toyota Prado», який рухався на зустріч. Правоохоронець та його сім’я загинули на місці. Слідчо-оперативна група з’ясовує усі обставини події. Про це повідомляє прес-служба УМВС в Хмельницькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла загиблої в ДТП сім'ї міліціонера діставали хмельницькі рятувальники

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • UkrRiot

    Анонім reply UkrRiot

    Сам знімав? Підозра, що ти усі аварії підстроюєш, бо у тебе завжди є відео усіх аварій.

    UkrRiot reply Анонім

    Ти народилась такою, чи спеціально тренувалась розумовій відсталості, щоб таке писати?

    Анонім reply UkrRiot

    Я не вона - це по-перше. Я роблю логічні висновки - це по-друге. Тебе також можна ув'язнити, якщо дуже захотіти - це по-третє. Підстав для цього і доказів достатньо.
  • Анонім

    Як ви вже дістали пліткарі. Без вас розберуться.

    UkrRiot reply Анонім

    Не сумніваюсь, що летичівські міліціонери, такі як Білань "розберуться"

    Анонім reply UkrRiot

    Розбереться,так як у "справі червонюка",тоді у 2013 р  "розібрався"  нач. УМВС Хмельницької обл. Шутяк Сергій, врезультаті чого вбивця червонюк досі на волі.

    Анонім reply Анонім

    Взагалі-то Дмитра Червонюка визнано судом винним, хоча насправді вина його (а це порушення правил дорожнього руху, яке не стало причиною ДТП) тягне максимум на адмінвідповідальність, а не на кримінальну.

    UkrRiot reply Анонім

    От саме тому, що Червонюк ще не сидить, такі випадки трапляються. Тому що безкарність породжує нові злочини

    Анонім reply UkrRiot

    Правильно він ще сяде. Чекаєм апеляцію

    Анонім reply Анонім

    Яка апеляція? Все. Справу закрито. Відпочивайте. Смішні ви всі))))

    Анонім reply Анонім

    Потерпілі будуть оскаржувати у вищій інстанції рішення апеляційного суду  у Діми ще очко жим-жим буде що дуже ціниться у тюрьмі

    Анонім reply Анонім

    Ти там напевно уже був. Цінували мабуть тебе там дуже.

    Анонім reply UkrRiot

    Кримінальним законодавством передбачено різні види відповідальності - від штрафу до позбавлення волі залежно від різних обставин. Дмитро Червонюк поніс кримінальну відповідальність, хоча не повинен був.

    Анонім reply Анонім

    Ти понесеш ПОКАРАННЯ рано чи пізно,але це станеться.

    Анонім reply Анонім

    А я за що?

    Анонім reply UkrRiot

    Такі "детективи" як ти "розберуться". Бачив у Ютубі відео безліч на  яких бидло-детективи нізащо ображають міліцію лише через їх приналежність до цієї професії. В нас бидлота не розбирається, вона усіх звинувачує через їх приналежність до певного соціального прошарку суспільства.  Гидко дивитись на зрівнялівку. Совок справжній.

    UkrRiot reply Анонім

    Ну так як, черговий кандидат для твого захисту? Захищала Червонюка, біглих зеків..
  • UkrRiot

    По словам очевидцев, которые ехали по той же дороге, водитель Toyota Prado обгонял их с правой стороны, по обочине дороги. И когда уже выезжал на проезжую часть, очевидно, резко вывернул руль, выехал на встречную полосу, столкнулся с "Жигулями", которые ехали навстречу.

    Свидетели рассказали, что в салоне внедорожника было два человека: пассажир пострадал чуть больше (именно на его сторону пришелся удар).

    Также водители сообщили, что пассажир джипа после столкновения подошел к "шестерке", посмотрел внутрь, а после этого сел в подъехавший автомобиль Mazda синего цвета и уехал в направлении Хмельницкого.

    Второго человека из автомобиля Toyota забрал автомобиль "скорой помощи".

    Человек, который автомобилем забрал водителя джипа, — это местный житель, который владеет бизнесом в Летичеве.

    Anonymous reply UkrRiot

    звідки інфа ?

    UkrRiot reply Anonymous

  • Анонім

    за кермом позашляховика був п"яний мажор з компанією і тепер цю справу всіляко намагаються замилити!

    Анонім reply Анонім

    Его уже поймали в Киеве в аєропорту.

    UkrRiot reply Анонім

    Звідки інфа?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up