Небезпечні переходи у Хмельницькому: запитали у містян (ВІДЕО)

Небезпечні переходи у Хмельницькому: запитали у містян (ВІДЕО)
  • Правильно облаштовані пішохідні переходи — це безпека та зручність для містян.

  • Запитали про це у людей на вулицях міста.

Світлофорами та пішохідними переходами, аби перетнути проїжджу частину, користуються всі мешканці Хмельницького чи не щодня. Те, як вони розташовані, має неабияке значення. Це і про те, чи безпечно буде ними користуватися, і про те, чи розташовані вони у зручному для пішоходів місці.

Згадаємо, до прикладу, аварію на вулиці Тернопільській 1 травня. Тоді на пішохідному переході збили трьох людей — працівницю поліції та двох військових. Один із військових загинув на місці, решта отримали травми. У коментарях деякі хмельничани нарікали на стерту розмітку у місці, де сталася ДТП. Її, до слова, після того поновили комунальники.

Ми запитали у хмельничан на вулицях міста, де є небезпечні переходи. Їхні відповіді переглядайте у відео.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • viktor

    Наші мусора кажуть треба штрафувати пешеходів за перетенання вілиці в неположеному місці,так вот господа керевникі міста і їх підлеглі мусора,пішеходні переходи стали самим опасним місцем для лудей і вам сраній владі на це глибоко насрати.
  • Ульяна Миколаївна

    Проспект Миру біля досафу там взагалі  небезпечний перехід для людей скільки там постраждалих водії ганяють  діти бояться переходити дорогу
  • Микола Коваль

    Міська лікарня .Перехід через вул.Шевченка.Мало хто користується переходом .Йдуть прямо від лікарні на зупинку і назад поміж автомобілів.Якийсь порядок можна навести.Чи скільки потрібно щоб загинуло під колесами щоб відреагувати.Напишіть після скількох смертей реагують на проблему.
  • Людмила Тарасюк

    Медтехніка пр. Миру взагалі працює як хоче, вже дзвонила на службу що відповідає за роботу світлофора, реакції "0"

keyboard_arrow_up