Під Хмельницьким зіткнулися дві фури, водії загинули (ОНОВЛЕНО)

Під Хмельницьким зіткнулися дві фури, водії загинули (ОНОВЛЕНО)
Зранку 29 серпня поблизу села Антонівці Ярмолинецького району лоб у лоб зіткнулися дві вантажівки. Водій однієї з них з незрозумілих причин виїхав на зустрічну.

Чоловік загинув на місці. 31-річний водій іншої вантажівки, його 28-річна дружина та дитина перебувають у реанімації. Ця вантажівка їхала з Кам'янця-Подільського.

- Що стало причиною того, що водій виїхав на зустрічну, наразі невідомо, - розповів "ВСІМ" речник Хмельницької обласної ДАІ Андрій Лужняк. - Навряд чи він заснув, тому що зранку він тільки виїхав з Хмельницького. Травмовані у лікарні, у важкому стані. 

Відео дня

Як стало відомо пізніше, зранку цього ж дня, 29 серпня, водій другої фури, який перебував у реанімації, також помер.

- Ділянка дороги, де сталася ДТП, дуже вузька. Зіткнення відбулося раптово і водій зустрічної вантажівки не мав жодного шансу його уникнути, - прокоментував аварію начальник управління МВС у Хмельницькій області Олександр Розізнаний на своїй сторінці у Facebook. - Що стало причиною цієї катастрофи - ще належить встановити слідчим. Можливо, це особиста неуважність керманича вантажівки чи якась поломка. Одна з версій, які розглядаються міліціонерами, - розмова водія по мобільному. Особисто я був свідком багатьох аварій, причиною яких ставав саме мобільний телефон. Звертаюсь до усіх учасників дорожнього руху: будьте пильними та ввічливими на дорогах, проблем зараз і так вистачає. Бережіть своє життя!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У Хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up