У Хмельницькому п'яний водій на зупинці збив людину

У Хмельницькому п'яний водій на зупинці збив людину
Аварія сталася на зупинці громадського транспорту "Хмельницьклегпром" на вулиці Рибалка.

Смертельна аварія сталася близько шостої ранку. У цей час на зупинці вже були люди

Автомобіль збив чоловіка, який, за словами свідків, чекав на тротуарі на маршрутку. Аварія сталася близько 6:05-6:10.

Відео дня
> Від удару автомобілю на зупинці зірвало асфальт. Фото ВКонтакте

- Дуже велика аварія була. Їхав якийсь молодий хлопчина, я його не бачила. Він їхав з середини перехрестя, десь з Озерної, напевно, їхав. І там тормозив, і отут в бордюр вдарився і у стовп. Він якби не у стовп, то був би у кіоск. Отак біля стовпа землю позривав. Чоловіка збив, - розповідає очевидець аварії пані Надія. - Мужчина той стояв біля стовпа. Зараз там тільки скло, кров пожежні змили. А моя дочка отут замітала. Я Я поставила воду кип"ятити на каву, прийшла, тільки присіла - і чую, бух! Щось гупнуло. Я піднімаю голову - курява така, я думала, машина взривається, горить... Я вийшла надвір. Почала дзвонити у "скору"... Називаю адресу, розказала їм, куди. Я вісім раз дзвонила в "скору", поки "скора" приїхала. Дуже довго їхала, більше 25 мінут... І чоловік, молодий чоловік, до 35 років, помер у "скорій". Так шкода його... Жіночка приходила, з хлопчиком, видно, хтось подзвонив їй, плакала. Казали, що він їхав на роботу, а вона їхати мала з сином десь до батьків... Міліції стільки було, і самооборона, і пожежні. А той пацанчік 22 роки був втік з машини, а потім його спіймали. Каже міліція, що перед тим його зупиняли, він був тверезий, а за годину - це він напився. Це їхні слова. Казали, що п"яний. А машина новісінька, і колеса вбік, побите все. 

Автомобіль зачепив стовп

- Коли сталася ДТП, водій з машини втік, - говорить начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук. - Його намагалися затримати, але він вирвався і втік. Приблизно через 40-50 хвилин він був затриманий на Проспекті Миру. Він не те що п"яний, він "нєвмєняємий" був. Зараз наша задача - довести, що це саме цей водій. Ми всі необхідні слідчі дії зробили, зняли відбитки пальців з руля, потожирові виділення і так далі. Процес доказування буде. Дивує цей цинізм, жахає. П"яний за кермом, летить на зупинку. Там би не один чоловік міг бути.

За кермом іномарки був 28-річний таксист служби 777-777, говорять в міліції. У службі інформацію спростовують.

- Все це охрестили вже, що це служба «Семерочки», і так далі, - говорить директор служби Євгеній Павлович. - Але нашого водія відпустили. Тієї людини, яка була за кермом, не знайшли. І він не наш водій. Машина була без фішки, це раз. І друге – водій, який в нас працює, він не винен взагалі у цьому ДТП. У нього взагалі вкрали автомобіль, наскільки я пам’ятаю, і там зараз проводиться експертиза. Я був на місці ДТП, буквально через 20 хвилин після того, як це сталося. Я також був на двісті відсотків впевнений, що це не він. А з’ясувалося, що це не він. Для мене також незрозуміло, що там відбувається, але всі керівники міліції запевняють, що це він. Але його відпустили, відпустили тому, що версія ця не клеїться… Він не міг бути за кермом, тому що немає його потовиділень на подушках безпеки, і ті люди, які витягнули водія з машини, від яких він вирвався і втік, підтвердили, що це не той водій, якого привели. Його через півгодини привезли, він був п’яний. Він бігати не міг, коли його привели, він пересувався з трудом. Розумієте, у чому справа? За кермом був хтось, якого зараз потрібно знайти. А водія, якого звинуватили у всьому цьому… Машина належить йому. Вони, я так розумію, пили десь, і пили, напевно, сильно. Він нічого не пам’ятає. Але експертиза підтверджує, що це не він. Ми просимо всіх, хто бачив цю аварію, хто був на місці, розповісти як все було насправді. Зателефонуйте за номером 098-150-40-50.

Продовження історії читайте тут.

ОНОВЛЕНО, 14 квітня 2014 року: Як повідомили в УМВС у Хмельницькій області, за результатами експертиз, з"ясувалося, що за кермом іномарки дійсно був 28-річний таксист. За те, що чоловік говорив неправду, відповідатиме перед законом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (101)
  • Anonymous

    ТЫ ТУПАЯ АМЕБА !!! ТАКСИСТ И УБИЙЦА РАЗНЫЕ ЛЮДИ !!! ПРИДУРОК !
  • Anonymous

    Затримали ВЛАСНИКА ТЗ !!! А НЕ ВОДІЯ !!! Це Різні ЛЮДИ !!! ВОДІЯ ДОСІ НЕ ЗАТРИМАНО !! ТОМУ ХТО ЩОСЬ БАЧИВ ЧУВ. ЗДОГАДУЕТЬСЯ. БУДЬЛАСКА ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗА НОМЕРОМ 0981504050 АНОНИМНИСТЬ ТА ВІНАГОРОДУ ГАРАНТУЕМО !!!
  • Anonymous

    Слово "заздрість" у всіх ваших коментарях повторюється багаторазово. Будь-який психолог Вам скаже, що це найбільший Ваш, особистий недолік. Ваш комплекс. Жаль Вас, Правдолюбе...
  • Anonymous

    фільтруй базар, запроданець! всі й так розуміють , що ти з себе представляєш((((((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up