Змінили час роботи тролейбусів за спецперепустками (ГРАФІК)

Змінили час роботи тролейбусів за спецперепустками (ГРАФІК)
  • Вранці та ввечері проїхатися тролейбусом можна лише зі спецперепусткою.

  • Від сьогодні, 15 травня, діє новий графік руху за перепустками.

У Хмельницькому змінили графік роботи тролейбусів за спеціальним режимом. Він діє від сьогодні, 15 травня. Перепустку потрібно мати, аби проїхатися у період від 07:00 до 09:00 та від 17:00 до 19:00. У цей час можна перевозити пасажирів відповідно до кількості місць для сидіння у салоні тролейбуса. В інший час перепустка не обов’язкова, а пасажирів має бути не більше за половину місць у салоні. Про це йдеться у розпорядженні керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації Володимира Гончарука.

До 14 травня спецперепустка була потрібна від 06:00 до 10:00 та від 16:00 до 19:00. Нагадаємо також, що маршрутки зараз працюють у спеціальному режимі постійно. Згідно з правилами, скористатися ними можна лише маючи спеціальну перепустку.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Mari Vushuvka

    Я вам умоляю ....серйозні люди "вклались"  в спецквитки, коли "відівб'ють" ,- тоді відмінять
  • Друга Франція

    Ось погодьтесь, що такий дебілізм з транспортом не могли розумні українці запровадити. Це тіки спиті москалі таке нам могли намутити. Мене ,дивує одне, якщо з перепустками то всі сидячі місця, якщо без перепустки то тоді тільки половина сидячих мість, хочу зрозуміти логіку,спец пропуск оберігає від короною вірусу чи як?
    Посилання на джерело: https://vsim.ua/DTP/zminili-chas-roboti-troleybusiv-za-spetsperepustkami-grafik-11059200.html Повністю погоджуюсь )

  • Vera Corolyova

    Якось "назріло" й наступне питання:  це про вечірні перевезення... ЧОМУ??? 20:00(у вихідні) та 21:00(у буденні) - "маршрутки" закінчують перевезення; відповідно, 19:00 та 20:00 - тролейбуси?
  • Vera Corolyova

    Напевно із запізненням, але в мене виникло запитання: чим керувалися дозволяючі інстанції, встановлюючи проїзд за спецперепустками з 06:00 до 10:00??? Робочий день, за винятком, починається о 10:30 чи об 11:00? (Перепрошую за пунктуацію...)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up