Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Олександра Онистюк, №8

Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Олександра Онистюк, №8
На фотоконкурс від vsim.ua вже надсилають свої фотографії перші учасники. Чекаємо і на ваші фото!

- Вишиванка для мене саме найдорожче у моєму гардеробі. За свої дванадцять років це моя перша вишиванка, тому я її оберігаю та ціню. Я її купувала десь рік тому, з бабусею, я хотіла вишиванку дуже сильно тому негайно, у той день пішла та купила найкращу вишиванку. Хотіла купити на день міста, але вийшло так що купила трішки пізніше. Недовго я шукала собі сорочку, мені подобались усі, але вибрати потрібно було лише одну. Коли я приміряла її, я зрозуміла це дійсно та, яка мені потрібна. Сорочка мені була потрібна на весілля моєї тітки, звісно ж я купувала ще плаття, але до РАГСу мені була потрібна саме вишита сорочка. Коли мені її тільки купили, я ходила по дому цілий день та милувалась красою своєї новенької вишиванки, мені здавалось, що це сама найкраща річ у моїй шафі. На весіллі мені усі говорили, що я дуже гарна, мені було звісно ж приємно, але найбільше я посміхалась коли говорили, що гарна сорочка. Ця річ дорога для мене, тому що нічого немає прекраснішого рідної вишиванки, - так написала про свою вишиванку Олександра Онистюк.

Дякуємо і ми за фото, а принагідно нагадуємо - надсилайте свої фотографії та коротеньку розповідь про те, чим дорога Вам ця вишиванка. Чекаємо з нетерпінням!

Відео дня

До Дня Незалежності України «ВСІМ» оголошує конкурс на кращу вишиванку! Покажемо всім, що у Хмельницькому мешкають справжні патріоти.
До 18 серпня надсилай фото у вишиванці та коротку розповідь про історію сорочки на [email protected] і нехай тебе побачить весь Хмельницький. 
Усі фото будуть розміщені на сайті vsim.ua.

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Наприкінці конкурсу буде оголошено голосування. Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від партнерів конкурсу. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up