У фотоконкурсі «ВСІМ вишиванкам вишиванка» перемогли Ірина та Дмитро Дублянко

У фотоконкурсі «ВСІМ вишиванкам вишиванка» перемогли Ірина та Дмитро Дублянко
Фотоконкурс, у якому хмельничани хвалилися своїми вишиванками, завершено! Серед 62 учасників найбільше голосів отримала сім’я, яка колекціонує вишиванки.

Як розповіла «ВСІМ» Ірина, разом з чоловіком вони колекціонують національне вбрання. У дівчини є сім вишиванок.

- Вишиванки я одягаю і на свята, і у повсякденному житті. У одній і тій самій ходити не хочеться, а тому виникла така ідея – купувати, вишивати, отримувати у подарунок… Кожна моя вишиванка особлива, асоціюється або з якоюсь подією у житті, або з людиною, - каже Іра.

Найдорожчою для дівчини є вишита сукня. У ній дівчина заручилася зі своїм тоді ще нареченим Дмитром.

Відео дня

- Сукню ми купили у Коломиї, а сорочку для чоловіка вишивали, - розповідає дівчина. – Вона для мене особлива, я одягаю її на свята.

Взяти участь у фотоконкурсі пара вирішила спонтанно.

- Це була ідея чоловіка. Дзвонить він мені, каже – їду в маршрутці, почув рекламу конкурсу на радіо Окей ФМ, і подумав – треба нам прийняти участь. Я якось так скептично до цього спочатку поставилася, а потім подумала – чому б і ні? Подивитися на інших, показати себе. Нас підтримали родичі, друзі, я вдячна всім. Мені дуже приємно, що ми перемогли.

За подарунком - сертифікатом на вечерю у "Ресторації Шпігеля" до редакції «ВСІМ» Ірина також прийшла у вишиванці. Дівчина розповідає – національний одяг додає їй сили.

- Всі знають, що вишиванка – це оберіг. Хрестики – це не просто так. Коли я одягаю вишиванку, то почуваюся впевненішою. Ніколи не хочеться зробити щось зле або щось недобре сказати, коли на тобі такий священний одяг.

Редакція "ВСІМ" вітає подружжя з перемогою у фотоконкурсі і дякує всім за участь. Фото усіх учасників конкурсу можна переглянути тут.

Переможця пригощає:

Партнер конкурсу:

 

Коментарі (1)
  • Хохол

    Гарні фото вони виставили на конкурс. Одна із найгарніших. Мені ще сподобались учасники № 44
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up