Для пенсіонерів анонсували щомісячні надбавки: кому і скільки доплатять

Для пенсіонерів анонсували щомісячні надбавки: кому і скільки доплатять
Фото ілюстративне: РБК
  • На щомісячні доплати зможуть розраховувати пенсіонери, яким виповнилося 75 років.

 

Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила, що пенсіонери, яким виповнилося 75 років, щомісяця зможуть отримувати до пенсії близько 500 гривень. Про це вона сказала в ефірі одного з українських телеканалів.

  • "Ми розробили нові соціальні ініціативи. Для більш ніж одного мільйона пенсіонерів, яким виповнилося 75 років, ми хочемо також встановити щомісячну надбавку до пенсій... Близько 500 грн", - сказала Лазебна.

Дата індексації пенсій має бути визначена законодавчо, щоб уникнути спекуляцій на цю тему, додала міністр. Також вона повідомила, що сьогодні дефіцит пенсійного фонду становить 34 мільярди гривень, тоді як на початку року він становив 23.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Леся

    А як жити тим пенсіонерам, що мають інвалідність?
  • Любов

    Дуже добре,але до75 ще треба дожити. Але ,як жити за 1638грн. Пропрацювавши 27років і бачите не вистачає стажу. А де його було взяти ,коли занепад в країні ні роботи нічого. Так і зараз молодим людям потрібно їхати за кордон. Ваш дурдом  не закінчиться ніколи. Але нічого це,щоб не розслаблятися. На ліки поки вистачає. Ми ж не високопоставлені особи. Маленьким людям і цього вистачить.
  • леонид наседкин

    Очередные сказки для пенсионеров.
  • Андрій Маляр

    Гарна ініціатива. Думаю, для цих людей ця сума не копійки. Вистачить на комунальні точно, або ще й на якісь ліки. Сказав про надбавку сусідці - її мамі вже 80. То зраділа. Чекає

    леонид наседкин reply Андрій Маляр

    Мечтать не вредно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 Внаслідок вибуху газоповітряної суміші у Хмельницькому травмувався чоловік 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up