“Кинули” в інтернеті: у Хмельницькому не припиняються інтернет-шахрайства

“Кинули” в інтернеті: у Хмельницькому не припиняються інтернет-шахрайства
  • За минулу добу троє хмельничан стали жертвами шахраїв..
  • Чоловіки придбали товар в інтернеті, а замовлень так і не отримали.
  • По фактах відкрили кримінальні провадження.
  • Наразі поліція працює над встановленням зловмисників.

Вчора, 30 листопада, до підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 3 заяви від хмельничан. Чоловіки придбали товари в інтернеті та розрахувалися карткою. Замовлення отримати їм так і не вдалося. Повідомили на сайті ГУ НП у Хмельницькій області.

30 листопада, близько 12-ї години, 28-річний хмельничанин купив дрова в інтернеті, за паливні матеріали перерахував 1600 гривень, але доставки так і не дочекався.

33-річний мешканець Хмельницького став жертвою шахраїв, купуючи в інтернеті кухонний комбайн. Чоловік перерахував на вказаний йому рахунок 6466 гривень, а вподобану техніку йому не надіслали.

Відео дня

Ще один випадок стався у Хмельницькому районі в селі Шумівці. 41-річний місцевий житель придбав по оголошенню в інтернеті монітор «LG 24MP76». На пристрій витратив 1600 гривень. Після перерахування грошей, шахраї перестали виходити на зв’язок.

По всіх фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження. Наразі особи зловмисників встановлюють.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Мастер Автополив

    Этим мужчинам путлер и какцапы вынули мозг, и засунули зависть, жадность и тупость вместо него.
  • Анжеліка

    Здавалось би - є наложка від Нової Пошти, де можна хоча б оглянути товар і повернути тут же. Але якась дурновата впевненість людей (особливо вони люблять щоб їм навішали по телефону Знайомої лапші) - перевершує всі сподівання. Вже років 5 активно народ наступає на ті самі граблі... То ж пора би вже ділитись такими випадками чи в школі викладати...
  • Сергей Попович

    Мабуть причина всього самовпевненість чоловіків та обережність жінок.

    Анжеліка reply Сергей Попович

    Попавших на дурний текст "зачем кормить новую почту, скиньте на карточку" жінок не меньше ніж чоловіків.
  • Іван Іванов

    Де результати роботи кіберполіції у м.Хмельницькому?

    Анжеліка reply Іван Іванов

    Де результати в людей роботи здорового глузду? Люди самі сплачують всю суму (бо вважають, що дуже шарять в людях і знають, коли їх обманюють) - і таких випадків тисячі, бо людей нічого не вчить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up