Міліціонери знайшли у хмельничанина саморобний револьвер

В будинку мешканця Хмельницького міліціонери виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет. Експертиза показала, що вилучений предмет є короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю.

Правоохоронці його вилучили та направили на експертизу, яка показала, що чоловік отримав вогнепальну зброю шляхом переробки звичайного сигнального пістолета. За таку самодіяльність йому доведеться відповідати перед законом.

Експертиза показала, що вилучений предмет є короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю, револьвером, виготовленим саморобним способом шляхом переробки сигнального пістолета «STALKER-R1» калібру 9мм.

Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up