На Хмельниччині по-звірячому вбили чоловіка

На Хмельниччині по-звірячому вбили чоловіка

Стали відомі деякі подробиці жорстокого вбивства на Хмельниччині. Родичі чоловіка, якого знайшли в лісосмузі, розповіли про своє горе журналістам. Поліція тим часом вже затримала двох підозрюваних  – дядька і небожа.  

Страшна звістка облетіла село Кульчинки Красилівського району. 16 червня поблизу лісопосадки у деревах знайшли тіло. Місцеві жителі не одразу впізнали свого односельця. 
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вже за декілька днів, під час розслідування,у поле зору поліцейських потрапили двоє чоловіків - 60-річний односелець покійного та його 37-річний родич з райцентру. 
 «Були удари по голові, череп розколений. Впереді куска не було. Були ножові поранення і тілесні. Як так можна знущатись над живою люиною, - говорить з жахом сестра вбитого Любов Бабій.
У катуванні підозрюють «двійцю» - дядька з небожем, який незадовго до цього разом випивали. У поліції кажуть, що саме вони «під мухою»  могли познущатись над сусідом. Чоловіки спочатку задушили односельчанина, потім проломили череп, а тоді всадили ніж у груди. Про це йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.  
Про мотиви вбивства правоохоронці не говорять. Самі підозрювані у скоєному не зізнаються. Однак кров жертви і знаряддя вбивства знайшли у їхньому будинку.
У загиблого була дружина і дитина. Без батька залишився 9-річний син.
Вбивцям загрожує від 10 років до довічного позбавлення волі. Деталі - у сюжеті "Надзвичайних новин". 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Нелюди, звірі!!!
  • Анонім

    Стах який
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up