На Хмельниччині троє студентів крали у місцевих антени і супутникові тарілки

На Хмельниччині троє студентів крали у місцевих антени і супутникові тарілки
У Кам’янці-Подільському правоохоронці затримали трьох молодиків , які впродовж двох місяців крали у мешканців антени і «тарілки».

Скарги від кам’янчан почали надходити до інтернет-провайдерів ще з лютого. Представник однієї з таких компаній розповів, що внаслідок цієї події вони втратили 33 одиниці технічного обладнання і зазнали збитків на 200 тисяч гривень.

Як повідомляють в обласному управлінні міліції, крадіжки скоїли троє студентів місцевого ВНЗ. У злочині вони зізнались, а більшу частину вкраденого повернули.

Хлопців підозрюють у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Їм загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up