Озброєного в’язня Романа Гадзіну шукають вже місяць

Озброєного в’язня Романа Гадзіну шукають вже місяць
Безуспішні пошуки шостого ув’язненого, який місяць тому разом з п’ятьма засудженими втік під час етапування тривають. Востаннє Роман Гадзіна «заявив» про себе, обстрілявши блок-пост у Городоцькому районі. Зброю, яку застосував, відібрав у конвоїрів під час нападу.
Як розповіла «ВСІМ» речник УМВС в Хмельницькій області Інна Глега, пошуки не припиняються. 
- Наразі тривають всі необхідні оперативно-розшукові заходи.  Це заходи іншого рівня, зовсім іншого порядку та інші методи роботи. - говорить Інна Глега. 
Про те, як оцінює обласна міліція свої шанси на затримання злочинця, речниця каже:
- Поки нічого не можу сказати. Ми працюємо і робота в цьому напрямку не припиняється, - заявила вона. 
39-річного Романа Гадзіну обвинувачують у згвалтуванні, хуліганстві та незаконному проникненні в чужу домівку. Від правоохоронців він переховується вже рівно місяць. Як повідомляють в обласному управлінні міліції, за сукупність усіх порушень, які встиг вчинити в’язень, йому «світить» щонайменше 15 років.
Нагадаємо, 25 липня, разом із п’ятьма ув’язненими Гадзіна втік з-під варти під час перевезення до слідчого ізолятора  у Хмельницький. Чотирьох злочинців вдалося затримали в той же день. Через два дні, 27 липня, у Ярмолинецькому районі спіймали ще одного – Дениса Нечипорука. Місцезнаходження Романа Гадзіни, який міг бути організатором втечі, наразі невідоме.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Ирония этой статьи говорит сама за себя, а всимка как всегда. Выставить на посмешище или предупредить, понимай,как хочешь.
  • Ксенія

    НЕ  ТИХ  ПОСЛАЛИ  ШУКАТИ , ПОШЛІТЬ  ВОЄНКОМІВ ,ТІ  ЗА  ПАРУ  ГОДИН  ЗНАЙДУТЬ  ,СУДЯЧІ   ПО  ТОМУ  ,ЯК  ШУКАЛИ  ХЛОПЦІВ  НА  МОБІЛІЗАЦІЮ.....
  • Matava Rio

    зробить справу і сам прийде )))
  • Anonymous

    він вже в ДНР за сєпарів воює
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up