В'язень, якого досі шукають, обстріляв блокпост із пістолету, який він відібрав під час нападу – МВС

В'язень, якого досі шукають, обстріляв блокпост із пістолету, який він відібрав під час нападу – МВС
На місці блокпосту, який вчора обстріляв шостий в’язень-втікач, знайшли гільзи. Експертиза показала, що вони були випущені із вогнепального пістолета, який нападник відібрав у конвоїрів під час втечі з-під варти.
Про це повідомляють у прес-службі обласного управління міліції. Ніхто з правоохоронці не постраждав, але ув’язненому знову вдалося втекти. 
Міліціонери розпочали операцію «Грім» та залучили до пошуку безпілотні літальні апарати. Всього в операції пошуку і затримання злочинця задіяно близько 800 працівників правоохоронних органів. 
Наразі пошуки продовжуються. Територія, де може бути злочинець, звузилась до кількох сіл у Чемеровецькому районі. 
Нагадаємо, вранці, 30 липня, у Городоцькому районі останній з втікачів Роман Гадзіна обстріляв блокпост працівників міліції. В результаті стрілянини ніхто не постраждав.
Читайте також:
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • UkrRiot

    Сподіаюсь, його пристрелять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up