Ресторан у центрі Хмельницького закидали «коктейлями Молотова»

Ресторан у центрі Хмельницького закидали «коктейлями Молотова»
Вночі злочинці розбили скло та кинули в приміщення закладу дві пляшки із так званими «коктейлями Молотова». Невідомих шукає міліція.

Від паліїв  постраждав ресторан «Цимес», який розташований неподалік Хмельницької гуманітарної академії.  Невідомі,  розбивши віконне скло, кинула дві пляшки з запалювальною сумішшю в приміщення ресторану.Врезультаті пожежі було пошкоджено склопакет одного вікна, меблі та кондиціонер. 

Зловмисники із місця події зник. 

Втім, він залишив по собі  речові докази. Наразі призначено цілий ряд експертиз. По данному факту відкрито кримінальнепровадження за частиною 2 статті 194 «Умисне знищення або пошкодження майна»Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Відео дня

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли зловмисники намагаються пошкодити приватну власність. Так, 7 лютого та 7 травня 2014 року невідомі намагалися підпалити офіс телеканалів ТV-7 та "Ексклюзив", власниками яких є народний депутат Сергій Лабазюк.

«Коктейлі Молотова», 24  лютого кидали також і у будинок хмельницького ресторатора, депутата міської ради Анатолія Собка, який донедавна також входив до Партії регіонів та очолював фракцію партії у міськраді. Черговою жертвою паліїв ледь не став хмельницький телеканал «33 канал». У травні під двері офісу телевізійників кинули пляшку із запальною сумішшю.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Правдолюб

    Криворукі заздрісники тільки і здатні як коктейлі Молотова кидати у вікна.

    Вайсер reply Правдолюб

    Наївний дурню, це вони так піаряться, а такі як ти ведуться на цю лажу. Стадо баранів.
  • Ибрахим

    ТВ7 и эксклюзив -"самооборона" поджигала. На видео были видны шевроны идиётов...
  • Вікторія

    Ось, що пишуть жителі Краматорська:

    Господа «регионалы»!

    У вас совесть – есть?

    Знакомо ли вам такое чувство вообще?

    Кто дал вам уверенность, что вы ухватили Богу за бороду, и так будет всегда?

    И кто вы вообще такие после всего, что натворили?!

    Господа «регионалы»!

    Подойдите к зеркалу. Посмотрите в глаза своему отражению.

    И скажите: «Я - виновен.

    За мою должность умирали люди.

    За мою возможность сытно пожрать лилась кровь.

    За мой комфорт и личный уют снаряды разрывали людей на улицах.

    За мой кошелек тысячи людей лишились всего.

    За мой отдых на курорте, люди спали по подвалам и в ванных.

    За улыбки на лицах моих детей пролилось море слез.

    Я – виновен.

    И нет мне прощения».

    Сделайте это.

    Признайте: итогом вашего многолетнего правления стала война. Кровь, жертвы и разруха.

    Ненавидимый и непонимаемый вами Майдан - это тоже следствие вашей политики.

    Сбежавший вор и трус Янукович, зазвавший в Украину иностранные войска - это тоже вы, Партия регионов.

    Признайте правду.

    А затем сдайте свои залитые чужой кровью и слезами партбилеты. Все, разом. Попросите у людей прощения за всё, что вы сделали и натворили.

    И быть может, люди вас когда-нибудь простят.

    Ведь вы – люди?..

    Хмельничанка reply Вікторія

    Лживая Виктория, хватит уже лапшу людям на уши вешать. Вы привели настоящую "кровавую власть" - и до сих пор обвиняете Януковича и ПР в своих злодействах. В спины своим же на майдане стреляли вы же сами (ваши люди) под контролем вашего Парубия - а обвиняли Януковича. Войной на Донбасс пошла ваша "кровавая власть" просто за настоящие мирные без коктейлей молотова митинги за ТС и против ЕС.

    Итогом ВАШЕГО правления стала война. Кровь, жертвы и разруха. Стравили людей, что б убивали друг друга. А причина банальна и проста: одни хотят в ТС, и категорически не хотят в ЕС, и их туда никакой силой не затянешь, а другие наоборот хотят в ЕС и так же категорически против ТС.

    Они (восток) не пришли к нам, не убивают наших близких и не разрушают наши дома.

    Это вы - УБИЙЦЫ пошли туда убивать. Это ВАША вина в смертях людей.
  • prostoone

    Мля, ну це вже клініка. Правду пише Хмельничанка - ще донедавно ніхто ні про які коктейлі нічого не знав. А тут на тобі!

    Ця країна сама себе знищить...

    місцевий reply prostoone

    Ти не дуже їй довіряй - баба дура, тай навряд чи наша. Скоріш за все якась кацапська наволоч.  А міліції звичайно роботи добавилось.

    Хмельничанка reply місцевий

    Не ваша, не ваша. Я к вашей секте никакого отношения не имею. Уже давно известно, что майдан организовывался сатанинскими сектами и людей зомбировали тоже они.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up