За численні крадіжки жителю Хмельниччини загрожує від 3 до 6 років тюрми

За численні крадіжки жителю Хмельниччини загрожує від 3 до 6 років тюрми
32-річний шепетівчанин скоїв на території міста 13 злочинів. На крадіжках велосипедів та дорогоцінностей він збагатився на 130 тисяч гривень.

Чоловік раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. На території міста впродовж останнього часу він скоїв цілий ряд крадіжок — від велосипедів до грошей та ювелірних виробів.

«Зазвичай зловмисник користувався безпечністю потерпілих: вночі проникав у незачинені гаражі та будинки, в яких йшов ремонт та не було господарів. Постраждали від його дій і власники кількох невеликих крамниць», - йдеться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції.

Нещодавно працівники Шепетівського міськвідділу міліції отримали оперативну інформацію та затримали зловмисника. Відбитки його взуття співпали із тими, які були залишені на місці злочину.

Відео дня

Зараз серійний крадій перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Слідством доведена його причетність до вчинення 13 крадіжок. Загальна сума збитку від дій зловмисника складає близько 130 тисяч гривень. Згідно санкції статті йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up