Фестиваль "Стародавній Меджибіж" у серпні скасовують через АТО. Святкуватимуть через рік

Фестиваль "Стародавній Меджибіж" у серпні скасовують через АТО. Святкуватимуть через рік
10-річчя фестивалю "Середньовічний Меджибіж" організатори переносять через події на Сході. 23 та 24 серпня у фортеці відбудеться віче, зустріч реконструкторів та неофіційна програма. Також збиратимуть кошти для армії.

- Ми плануємо провести масштабний міжнародний фестиваль та створити для вас грандіозне свято, яке в час, коли гинуть наші співвітчизники, буде не дуже доречним.
Так, ми провели цього року два фестивалі, сподіваючись що ось-ось настане мир. Але мир не настає і тому зараз в пріоритеті має бути захист вітчизни, а гучні і веселі святкування будуть ще гучнішими і ще веселішими, коли Україна буде вільною і мирною, - пояснюють організатори.

Однак, аби не порушувати традицію, у фортеці таки зберуться учасники фестивалю. 

Програма зборів. Субота 23 серпня. Заїзд, розселення учасників в замковій вежі, шатрах або наметах. Дружнє спілкування, прогулянки Меджибожем. 19:00 офіційне Віче, вшанування Героїв. По закінченню офіційної частини дружнє застілля, спілкування біля багаття, нічний оупен-ейр, перегляд фільмів з минулих фестивалів та іншого кіно.
Неділя, 24 серпня, 11:00 підняття Прапора, вшанування Дня незалежності України, вільна програма та роз’їзд по домівках.

Відео дня

Як повідомляють у оргкомітеті, придбані квитки будуть дійсні і наступного року. більше того - квиток, придбаний на одну особу, дає право на вхід двом глядачам. Довідки за електронкою [email protected] 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up