Куди піти у вихідні 6 і 7 жовтня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 6 і 7 жовтня. ВСІМ рекомендує
  • Дитячі вистави, корисні майстер-класи та концерти. Все це чекає на хмельничан уже цими вихідними.
  • Які заходи можна буде відвідати, переглядайте у традиційній підбірці від vsim.ua. 

6 жовтня (субота)

10:30прем'єра "Бебі - бум! Знайомство" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Для дітей 1,5-3 років презентують бебі-театр. 

Відео дня

11:00 - майстер-клас "Лизун своїми руками" у центрі розвитку дитини "Pixel". Вхід: 150 гривень. 

Діти обожнюють лизуни! Тут учитимуться їх робити самостійно. Курси науки в дитячому центрі Pixel розкривають секрети виготовлення крутих лизунів за простими, але перевіриними рецептами. Кожен учасник зробить 3 лизуни за 3-ома рецептами, різних кольорів та з різними додатками. Отримаємо величезний заряд позитиву та нові знання. 

11:00 - Волейбол. Жіноча команда “Новатора” прийматиме тернопільську “Галичанку-ТНЕУ-ГАДЗ” в рамках 2-ого туру Суперліги у СК «Новатор» по вулиці Тернопільська 13/4. 

11:00 - семінар "Батьки і діти: конфлікт чи взаємодія" на Вайсера, 17/1, офіс 402. Вхід: 250 гривень, для обох батьків - 400 гривень.

На семінарі ви знайдете відповіді на питання:
- особистісні потреби дітей різного віку; 
- як порозумітися зі своєю дитиною; 
- як знайти вихід з конфліктної ситуації;
- чому моя дитина мене не чує та багато інших питань.

12:00 - Футзал. “Сокіл” вперше у новому сезоні Екстра-ліги зіграє вдома. Суперник - київський “ХІТ”. Місце: спорткомплекс ГУНП на Зарічанській, 9

12:00 - відкритий урок "YouTube і Instagram очима професіоналів" у комп'ютерній академії "ШАГ", що на Подільській, 93. Вхід вільний. 

У програмі заходу:
1. Із чого почати вести Instagram?
2. Як написати якісний пост, щоб тебе читали і лайкали? 
3. Секрети ідеального селфі.
4. Чи впливають геолокація і хештеги на просування поста?
5. Як вибрати тему для YouTube каналу?
6. На що знімати відео, у чому і як монтувати? 
7. Як правильно писати назви відео і робити прев'ю?
8. Де набрати перших 100 підписників? 

12:00вистава "Їжачок-малючок" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху. 

14:00 - дитяча субота "НеСерйозі розмови про Урбан фентезі" у книгарні "Є". Вхід вільний. 

Книгарня продовжує проводити заходи для школярів-підлітків. Темою цієї “НеСерйозної розмови” стане дискусія про сучасну урбаністичну літературу для дітей середнього шкільного віку. От уявіть собі такий сюжет: ви собі живете у спокійному маленькому місті, маєте купу шкільних друзів, усе як у будь-якої цілком простої людини. Аж одного дня виявляється, що у вас “під носом” триває довговічна, запекла боротьба між добром та злом... І виявляється, що потойбіччя не таке й “потойбічне”, як здавалося на перший погляд... Заінтриговані?

16:00 - Футбол. “Поділля” вдома зіграє проти житомирського “Полісся” в другій лізі на стадіоні “Поділля” на Проскурівській, 81.

16:30 - майже танцювальна комедія «Rock-n-roll na zakate» у центрі розвитку театру "Час Т". Вхід вільний. 

Чи існує життя після виходу на пенсію? Чи можливо вже у поважному віці відкрити для себе щось нове? Чи взагалі можливе життя, а не доживання? Саме на ці питання намагається знайти відповідь Народний аматорський театр «Дзеркало» у своїй новій/старій виставі "Rock-n-roll na zakate". 

18:00вечірка жовтня у пивному стилі в ресторані "Шотландія". 

У цей день Ви зможете спробувати світлий і темний шотландський ель, у нас будуть німецькі ковбаски з капустою та рульки за особливим рецептом, в гостях гурт "Bugs Bunny" та можливість виграти пивні призи. 

19:00концерт співачки Ірини Федишин у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 190-450 гривень. 

Чарівна співачка Ірина Федишин, майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів. Її пісні активно ротуються на всіх радіостанціях, а на концертах - завжди повні зали.  

21:00літературно-пивна вечірка-концерт Ореста Лютого у ПаПаПабі. Вхід: 150 гривень. 

Спеціальним гостем заходу буде Орест Лютий з його лагідною, суворою і дуже суворою українізацією

7 жовтня (неділя)

9:30 - ворк шоп "ВПЕВНЕНIСТЬ В СОБI: STOP обмежуючим переконанням та вигоранню!" на Свободи, 1а. Вхід: 1200 гривень.

І якщо вам дійсно важливо змінити ваші обмежуючі установки і переконання на ті, які будуть вас просувати, додадуть вам впевненості і суттєво зекономлять ваш дорогоцінний час у подальшому житті. 

11:00 - майстер-клас "Любов чи емоційна залежність?" на Герцена, 10. Вхід: 200 гривень. 

Якщо любов - це світле почуття, то емоційна залежність схожа на наркоманію. Вона приносить багато проблем в обмін на сумнівні радості.Чи цікаво вам дізнатися про:
- ознаки емоційної залежності?
- чому вона виникає?
- як впливає емоційна залежність на людину?
- різницю між здоровими та залежними відносинами?
- що може допомогти справитися з емоційною залежністю?
- як допомагає СИМВОЛДРАМА, як один із найфективніших методів психотерапії, досягнути бажаних результатів?

12:00 - інтенсив "Психологія статі та сексуальності" на Проскурівській, 45, 2 поверх. Вхід: 200 гривень.

Курс буде цікавий для студентів, практикуючих психологів та всіх, хто хоче будувати щасливі стосунки. Адже порушуватимуть не тільки популярні, але й професійно зорієнтовані теми. 

12:00 - дитяча вистава «Лисичка, Котик та Півник» у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень.

Це казка про те, як Півник не слухався свого друга Котика, відчиняв двері хитрій Лисичці, і та його викрадала. На щастя, Котик виявлявся поруч і рятував свого друга, а врешті решт – вигадав, як провчити хитрунку.

16:00 - Футбол. СК “Хмельницький” зіграє проти тернопільського “Агрона” в чемпіонату України серед аматорів на стадіоні “Поділля” на Проскурівській, 81

17:00 - концерт "Cinema Paradiso" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 70-90 гривень. 

Участь беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент – Марко Мюллер (Швейцарія), солістка – Ольга Малик (скрипка). У програмі: саундтреки до кінофільмів. 

18:30 - концерт студентів оркестрової академії молодих музикантів у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід вільний. 

Студенти-музиканти матимуть змогу грати у складі Академічного симфонічного оркестру під час проведення майстер-класу для диригентів, брати участь у фінальному концерті, а також зіграти соло-твір.

19:00 - вистава «Собака на сіні» у театрі Старицького. Вхід: 60-150 гривень. 

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olga QW

    а почему в этой рубрике нет места зверям Палехина?! Или провести время с животными - это не то?! Сколько времени слежу за этой рубрикой - только единожды упоминались львята, конкретнее, фото с ними!!! Как мама, понимаю, насколько важно для детей общаться с животными.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up