Справа Червонюка: родина загиблого пішохода просить підтримки хмельничан

Справа Червонюка: родина загиблого пішохода просить підтримки хмельничан
7 лютого, у п’ятницю, у справі по резонансному ДТП за участі 19-річного сина депутата Дмитра Червонюка відбудуться судові дебати. Потерпілі просять підтримки.

Звернення до хмельничанин опублікував брат загиблого Олега Крушельницького Богдан на своїй сторінці у ВКонтакте.

Публікуємо без змін:

Шановні друзі, мешканці нашого міста, усі хто не був і не є байдужий до нашого горя, яке сталось 20 серпня на пішохідному переході, навпроти "Оазису". Звертаємося до Вас ще раз за підтримкою, тому що без Вас і Вашої допомоги, нам не добитися обєктивного, неупередженного рішення суду, та справедливого покарання для вбивці. Тому що був вплив на слідство високопосадовцями нашого міста, та зараз відбувається тиск на суд від вищих судових інстанцій. Це помітно на поведінці головуючої судді яка розглядає справу. Тому в нас є велике прохання до Вас! В кого є можливість прийти, під стіни міськрайонного суду, щоб підтримати нас о 9.30 ранку 7.02.14 за адресою Театральна, 54. Цього дня відбудуться судові дебати, після яких буде прийматися рішення стосовно вироку у нарадчій кімнаті. Будемо Всім вдячні за Вашу підтримку та допомогу!

Відео дня
> Нагадаємо, ДТП, в якій загинув 26-річний Олег Крушельницький, сталася в ніч з 20 на 21 серпня. Чоловіка, який переходив вулицю Рибалка по пішохідному переходу, на швидкості на смерть збила іномарка. За кермом знаходився син депутатки Хмельницької облради та власника Рівненського льонокомбінату 19-річний Дмитро Червонюк. У крові водія виявили алкоголь.

Більше по цій темі:

Пішохода збила інша машина - свідок захисту

Водій був п"яний - слідчий

Алкоголь у крові водія міг бути від ліків чи їжі - експерт

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (83)
  • Anonymous

    ой-ой-ой!!!! Дівчино, не знаєш ти про що говориш! Гвалтівникам, вбивцям, всім тим хто несе шкоду умисно і не кається, не просить пробачення і не хоче зупинитись - можливо і не варто жити, але і то не нам з вами судити. А тут ненавмисний злочин, за який Дмитро не лише кається, а й сидить вже пів року...не знаю, як на мене він не заслуговує такого ставлення!
  • Anonymous

    Тепер у нашому місті з"явився новий мажор. Червонюки перерахували кошти Крушельницьким, з яких 100 тисяч безпосередньо на рахунок Богдана. Май тепер хлопче розум зі свободівцями не ділитись - бо ж кидануть))) по фото і відео видно у кого горе! і яка мати тужить за обома дітьми. всі інші стерв"ятники в пошуках поживи. натовп взагалі не розуміє за чим туди прийшов! просто зараз люди налаштовані вороже і з недовірою, але їх проблема ніяк не Червонюки. не вони обкрадають народ!!! якщо в цій справі все так як кажуть Крушельницькі, чому ж тоді вони забороняють трансляцію засідання??? бояться що їхні мітингувальники порозходяться, коли побачать! А іще шановна ВСІМКА, не забудьте стягнути свою долю, а ці безграмотні статті!!! тепер в Богдана вже є бабло))))
  • Anonymous

    Дети дворников не гоняют иномарках на запредельной скорости.А дети "таких" родителей совершают тысячи подобных преступлений и при этом остаются безнаказанными,не чувствуя за собой вины.пусть этот случай будет прецедентом.
  • Anonymous

    нехай такий червонюк зіб"є тебе чи твоіх рідних.А ти,"юрист-правдолюб",присудуш йому умовний термін.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up