Нічний євромайдан у Хмельницькому: дощовики і намети

Нічний євромайдан у Хмельницькому: дощовики і намети
На майдані Незалежності зібралося близько півсотні хмельничан. Люди говорять - готові стояти до ранку.

Попри дощ, настрій на майдані бадьорий. Учасників акції легко пізнати за кольоровими дощовиками. У більшості це "свободівці", також стоять громадські активісти. Є всі три депутати Хмельницької міської ради від "Свободи" - Віталій Діденко, Олександр Симчишин, Володимир Гончарук. Правоохоронців не видно. Лунають патріотичні пісні. На постаменті пам"ятника стоїть великий термос з чаєм. 

- Ми готові бути тут до перемоги, - говорить Олександр Симчишин. - Поставили намети, тож 10-15 людей тут лишиться до ранку, поки інші підуть додому.

Аби відчути атмосферу #євромайдану, перегляньте фоторепортаж:

Відео дня
> {photo_gallery id=1806|}

Коментарі (26)
  • Anonymous

    Да, но не забывай, что люди тоже коррупцию активно поддерживают. А к Азарову наоборот после этого уважения больше стало. Ты в курсе , что оранжевая власть умудрилась взять 13,2 миллиарда в кредит и растворить безследно , а эта не смотря не на что их вовремя возращяет по обязательствам. И экономика не упала всё равно. Значит толк есть. Я просто не вижу реально вообще, кто может в данный момент, кроме них страну от краха удержать. А доверить страну этим троим ( продажному кролику-демогогу, который уже почти во всех партиях побывал, боксёру, который думает, что все люди в Европе живут, как он в Германии( верю в его искренность, но сомневаюсь в способностях) и нацику, у которого пена со рта идёт при слове "русский", при том, что у 13 млн. граждан Украины в графе нац-ость стоит "русский)- это уничтожить страну и экономически и территориально. К власти однозначно есть претензии- особенно коррупция в гос. органах и соц. неравенство. Это и есть наша задача( общества, а не полит. партий это пресекать) . Яркий пример ДК Виталино и компания. На них по три уголовных дела открывают, но они почти всегда берут верх судах, пока не одного не удалось посадить. А вот из ГАИ увольнения продолжаются. Просто если люди научатся так действовать во всех сферах и самим не носить подачки и взятки, то коррупция быстро задохнётся.
  • Anonymous

    ну якщо на те пішло,то ви тут теж піаритесь,і я піарюсь,і ще з десяток дописувачів...це теж піар(:smile:)
  • Anonymous

    ну що ви вчепились до прапорів? "вам шашечки или ехать"?
  • Anonymous

    а факт у тому,що економіка в нас падає з 2010 року і ніяка асоціація з ЄС не є причиною цього падіння,тому що ми ще там не були....Даша,вчіть матчасть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up