24 липня народилася акторка Дженніфер Лопес

24 липня народилася акторка Дженніфер Лопес

Відомій американській актрисі та співачці цього дня виповнюється 47 років. 

Дженніфер Лопес народилася в Бронксі. Подія ця сталася 24 липня 1969 року в родині пуерторіканських емігрантів Гваделупи Родрігес і Давида Лопеса. До моменту народження дівчинки в сім'ї вже підростали дві доньки - Леслі і Лінда. Сім'я жила дуже бідно, однак дочок батьки прагнули забезпечити всім необхідним. Зокрема, вчилися дівчинки в хороших закладах, наприклад, Дженніфер - в католицькій школі. Коли Дженні було п'ять років, мати, прагнучи захистити дитину від поганого впливу вулиці, записала її в танцювальну школу фламенко і бальних танців. Дівчинка показувала такі успіхи, що вже через два роки брала участь у престижних міських концертах.

У 14 років до любові до танців додалася любов до музики - Дженніфер починає брати уроки вокалу, вона тепер - постійний учасник шкільних виступів. Правда, це захоплення не знайшло підтримки у батьків - вони мріяли, що їх дочка стане відомим адвокатом. Дженніфер залишила заняття музикою, поступила в коледж і стала вчитися на адвоката. 

Вже в 17 років вона влаштувалася на роботу в юридичну фірму. Одного разу майбутня зірка дізналася про те, що якась школа танців оголошує набір учнів. Вона вступила туди, і довгі роки її життя протікали так: вдень коледж і робота, вночі - танці. Зрозумівши, що адвокатом їй бути не судилося, Лопес пішла з коледжу і кинула роботу, вирішивши пов'язати своє життя з танцем. 

Відео дня

Не знайшовши розуміння у батьків, дівчина покинула рідну домівку. Одразу їй не вдалося підшукати собі помешкання, тому деякий час жила в танцювальній студії. Заробітки її в той момент були мізерні, гідної роботи не знаходилося. Цілих вісім місяців марно шукала Дженніфер роботу, відвідувала проби, проте всі спроби закінчувалися нічим, і основна причина - пуерторіканське походження дівчини. І коли її остаточно наздогнала депресія, сталося дивне - вона змогла потрапити танцівницею в відомий тур «Золоті мюзикли Бродвею», а через два роки вона стала учасницею шоу «Живий колір», перемігши на кастингу дві тисячі інших дівчат. Шлях до вершини слави був відкритий!

У Дженіфер тепер було все - популярність, гроші, улюблене заняття. І боляче було лише від самотності, тому що поруч із дівчиною не було справжніх друзів, не було коханої людини. А кар'єра її тим часом все росла і росла! Зовсім трохи залишалося до того моменту, коли Дженіфер Лопес підкорить Голлівуд. Першим фільмом її стала комедія «В живому кольорі», і зіграла вона там - танцівницю. Після цього фільму запрошення надходили одне за іншим: комедії та драми, серіали і музичні фільми. А ще танцівниця і актриса Дженніфер Лопес заявила на весь світ про себе як прекрасна співачка.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up