"Бувай, Adventure Time": хмельничан запрошують на вечір присвячений мультфільмам

"Бувай, Adventure Time": хмельничан запрошують на вечір присвячений мультфільмам
  • Захід влаштують у театральному центрі "Час Т".
  • Відвідувачам розкажуть про мультсеріал "Час Пригод".

Захід присвячений мультфільмам влаштують у театральному центрі "Час Т". Під час зустрічі відвідувачам розкажуть як створювався та у чому секрет успіху мультсеріалу "Час Пригод".

"Лектору, який розповість нам про секрети створення цього серіалу Миколі Рахно всього десять років. Опонентом виступить його сестра Юлія, студентка Львівського університету імені Івана Франка. Вони обидва спробують зрозуміти, звідки виникли такі дивні герої і такий неоднозначний світ... Дитина проти дорослої людини. Хто переможе? Чиї аргументи будуть переконливіше? У дискусії зможуть брати участь всі бажаючі"-, зазначили організатори.

Всіх, хто полюбляє мультфільми, як дорослих, так і дітей запрошують приєднатися. Коли: 21 жовтня. Початок о 17.00. Захід відбудеться в приміщенні ГО "Центр розвитку театру "Час Т".Адреса: вулиця Проскурівського підпілля 71, кімната 36. Вхід по програмі "Pay what you want".

Відео дня

"Час Пригод" - серіал стартував у 2010 році, протримався 10 сезонів і закінчився буквально кілька тижнів тому, у вересні 2018 року. Після запуску "Час пригод" дуже швидко став найбільш рейтинговим проектом телеканалу Cartoon Network і його окремі епізоди зібрали понад 3 млн переглядів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up