ДАІ вимагає прибрати «вишиванку» з перехрестя у Кам’янці

ДАІ вимагає прибрати «вишиванку» з перехрестя у Кам’янці
За креатив на перехресті у Кам’янці-Подільському начальника ЖКГ оштрафувати, а розмітку прибрати. Такий адміністративний припис дала Державтоінспекція.

У ДАІ вважають нестандартну дорожню розмітку небезпечною.

- Така розмітка не передбачена вимогами ДСТУ і правилами дорожнього руху, - розповів «ВСІМ» речник управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк. – Це відволікатиме водіїв, сприятиме зростанню аварійності на дорозі.

Комунальники не погоджували патріотичну розмітку з даішниками. Тому на директора місцевого департаменту житлово-комунального господарства склали адміністративний протокол. Посадовця можуть оштрафувати на суму від 1020 до 1360 гривень.

Відео дня

Також у ДАІ винесли припис на усунення недоліків.

- Припис винесений 1 жовтня, згідно ДСТУ його потрібно виконати до 7 жовтня, - говорить Андрій Лужняк.

Якщо ж посадовець відмовиться виконувати вимоги ДАІ, то проти нього складуть протокол за невиконання законних вимог посадових осіб відповідних підрозділів МВС, що забезпечують безпеку дорожнього руху. Сума штрафу у цьому випадку становитиме 340 гривень. Якщо і після цього на перехрестя не повернуть стандартну розмітку, то у справу втрутиться прокуратура.

У Хмельницькому, нагадаємо, триває дискусія між активістами і ДАІ щодо перетворення "зебри" біля музучилища на перехід у вигляді клавіш. 

Читайте також: Головний міліціонер Хмельниччини про переход-«клавіші»: розмалюйте, побачимо

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Венгрова Галочка

    Добре що ями в коліно не сприяють "зростанню аварыйності на дорозі"!Що за народ?!
  • Стафіюк Андрій

    дібілоїди,там по соборній взагаліто має бути пішохідна зона,односторонній рух,яка аварійність?
  • PAL

    Еще можно было бы понять, этих тупых гаишников, если бы они сказали, что не очень красиво топтать и разъезжать по национальной символике. Но когда они начинают говорить о гостах и стандартных разметках, то хочется ткнуть их мордами, там где стыдно смотреть на рисунки, которые намалеваны дорожными службами, или их отсутствие.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up